PES 2013

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Верзијата на skidorw кај мене цело време крашнува.. Сеа ја симнувам од Reloaded па ќе видиме како ќе биде..
Иначе преска изиграв една утакмица едвај Манчестер Јунајтед - Барселона - 1-0...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.876
Поени од реакции
6.932
Ми ја еба цела радост сега, најдоброто од PES 2012 го скинале, плене ваше Јапонско!:mad:
А за шо кур ви е League Mode? Нели тоа е само една сезона со еден тим и не можеш трансфери да правиш и тн...не е то како Мастер Лигата...

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
И сега што испадна има верзија која е ОК која може да се спушти и игра ?

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Солидна е играта, побрза, подинамична од ланската, но се гледа дека се чека нешто ново и револуционерно дали догодина или за две. Сепак играта е истата рециклирана од лани, па и од преклани. Со фифа уште не може да се прави споредба оти не е излезена целосната верзија.

Гемплјеот на ПЕС-от е солиден, но некои други работи ужасно ирираат. Нека ги лиценците, незавршените трансфери и сл, тоа ќе се поправи, но до толку да не обрнуваат внимание на играчите и нивните оцени тоа е значи веќе смешно. Некои играчи останале со истите оцени од пред 5-6 години кога играле во најдобрите денови, Деко, Роналдињо, Фелипе Мело и сл. се топ играчи, и многу други такви стари играчи се суперѕвезди, Не дека е нешто што не може да се поправни и смени со модови, ама прашање е зошто толку малку внимане се обрнува на вакви работи, и секако коментаторите се ужас, како и по обичај.

Ама ако гледаме стриктно само гејмплеј, солидна е играта.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.762
Поени од реакции
11.739
И мене одсекогаш ме нервирале оценките, многу лоши и нереални се. (n)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
Барем Фалкао од Атлетико да го направеле подобар (сакав да го купам на мастерот:P), тој беше еден од најактуелните во минатиов период, има 80 што според мене не е доволно, заслужува барем над 85.

Член од
12 март 2010
Мислења
203
Поени од реакции
74
ова е официјалната верзија од играта ? на нет читам дека на 20 септември ќе почне да се продава

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
ми исклучува пред утакмицата од лига европа ...сепак ќе почекам уште 2-3 дена пред да изиграм добро :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Community нема?
Па како ќе правиме турнири во друштво?:confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom