Нови игри

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ајде бе нека искача веќе Planetside 2, вака игра не сум чекал уште од ГТА 4-ката.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Вчера излезе Tony Hawk's Pro Skater HD, ја симнав, ја инсталирав, ја пуштив, "поиграв" 2 минути, ја изгасив и ја избришав.

У кратки црти тоа е тоа. Играва е мизерија. Не ја препорачувам на никој, а најмалку на оние што ги имаат играно претходните TH игри (btw јас сум еден од оние што ги има изиграно сите TH за РС). Ќе набројам само 2 работи што се доволни за рс корисниците воопшто и да не ја симнуваат играва.

- не можеш да мењаш графички опции и резолуција (затоа што воопшто ги нема во менито)
- не можеш сам да си ги наместиш контролите, а веќе се наместени ептен грдо

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.019
Вчера излезе Tony Hawk's Pro Skater HD, ја симнав, ја инсталирав, ја пуштив, "поиграв" 2 минути, ја изгасив и ја избришав.

У кратки црти тоа е тоа. Играва е мизерија. Не ја препорачувам на никој, а најмалку на оние што ги имаат играно претходните TH игри (btw јас сум еден од оние што ги има изиграно сите TH за РС). Ќе набројам само 2 работи што се доволни за рс корисниците воопшто и да не ја симнуваат играва.

- не можеш да мењаш графички опции и резолуција (затоа што воопшто ги нема во менито)
- не можеш сам да си ги наместиш контролите, а веќе се наместени ептен грдо
Па во последно време доста од игрите, воглавно дека портови се вакви. Искачаат апдејти, пачови, фиксови у брзо време за вакви работи.

Него, Borderlands 2? Дали е добра за сингл, пиратерија, онака.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Него, Borderlands 2? Дали е добра за сингл, пиратерија, онака.
Во кецот никако не можев да навлезам. Без co-op, светот ми беше некако празен. Вчера ја инстралирав двојката и не ножев да се одлепам од компјутерот цел ден. Светот е преполн со квестови, комични ликови, оружја, модови за оружја....се што сакаш има.

If you don't play it, you're missing out...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
Конечно испадна играва I Am Alive, ја чекам од 2009, перфектна е...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Ја планирам за распустот во зима. Уште една супер логичка игра со многу подобрена графика. Денеска излезе официјално.

Kajgana Shop

На врв Bottom