Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.765
Поени од реакции
20.485
Пријателе да ја доловиме поентата Wellcome to hell! :icon_mrgr:
Камо еднаш и „нашите“ навивачи да не израдуваат со една ваква ѓаволска кореографија

Нашите знаат само листот да го кренат па потоа да им препуштат на гостите да се расположат како во своја куќа

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Хахахахахахахахаха а таа сликата од стадионот не е фотошоп не, вистинска кореографија е :ROFLMAO:

Edit: Ај светлата нека се вистински, но ѓаволот? И што да не за време на утакмица ќе е тоа, или пред или после, ништо посебно.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Камо еднаш и „нашите“ навивачи да не израдуваат со една ваква ѓаволска кореографија

Нашите знаат само листот да го кренат па потоа да им препуштат на гостите да се расположат како во своја куќа
А што е ова, фотомонтажа? :facepalm:

И уште многу други.

И не знам дали знаеш зошто си помал ама едно време Англија имаше забрана за да игра вл ЛШ 5 години поради трагедијата настаната на Хејсел и оттогаш има рестрикции што да се носи и што да не се носи на стадион, поточно, денес за да влезеш на Олд Трафорд и другите треба да поминеш преку поголеми инспекции од тие на аеродром. Во тоа вклучува и барање дозволи однапред за носење на секакви банери и транспаренти. Колку за информација, месец дена се чекаше дозвола од ФА за да се внесе тој банерот лани за Фергусон што ја означи неговата 25 годишнина;)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Некој да не знае дали ке ја даваат на мтв собраниски ,случајно?
Таму имаш целовечерен пренос од натпреварот Талат Џафери против Собраниската комисија...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Јунајтед-Галата ќе ја даваат на АренаСпорт :D

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.765
Поени од реакции
20.485
Јунајтед - Галатасарај на АренаСпорт3 со македонски коментатори Т.СТОЈАНОВСКИ / Д.НИКОЛОВСКИ
--- надополнето: 19 септември 2012 во 14:06 ---
А што е ова, фотомонтажа? :facepalm:
Камо еднаш и „нашите“ навивачи да не израдуваат со една ваква ѓаволска кореографија -> Ова го напишав како одговор на @Kakashi- за сликата која тој ја постави со навивачите на Бенфика.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
“It's a competition I've dreamt of playing in. When you watch the likes of United, Real Madrid and Barcelona, you want to play against them because they’re the best in the world." - Nick Powell :cool:

Инаку кој има МахТВ нека ужива, АренаСпорт 3! :D

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.692
Поени од реакции
21.183
“It's a competition I've dreamt of playing in. When you watch the likes of United, Real Madrid and Barcelona, you want to play against them because they’re the best in the world." - Nick Powell :cool:

Инаку кој има МахТВ нека ужива, АренаСпорт 3! :D
Вчера на ни еден канал немаше лига на шампиони ... користам 3max comfort !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom