HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.765
- Поени од реакции
- 20.485
Бенфика е ова пријателе...
Бенфика е ова пријателе...
eve sea mu pisav na twitter pa ke vidime dal ke odgovoriIlumious bloodzed или како и да беше, да не го стрима манчестер ?
Пријателе да ја доловиме поентата Wellcome to hell!Бенфика е ова пријателе...
Камо еднаш и „нашите“ навивачи да не израдуваат со една ваква ѓаволска кореографијаПријателе да ја доловиме поентата Wellcome to hell!
А што е ова, фотомонтажа?Камо еднаш и „нашите“ навивачи да не израдуваат со една ваква ѓаволска кореографија
Нашите знаат само листот да го кренат па потоа да им препуштат на гостите да се расположат како во своја куќа
Таму имаш целовечерен пренос од натпреварот Талат Џафери против Собраниската комисија...Некој да не знае дали ке ја даваат на мтв собраниски ,случајно?
Камо еднаш и „нашите“ навивачи да не израдуваат со една ваква ѓаволска кореографија -> Ова го напишав како одговор на @Kakashi- за сликата која тој ја постави со навивачите на Бенфика.А што е ова, фотомонтажа?
Вчера на ни еден канал немаше лига на шампиони ... користам 3max comfort !!!“It's a competition I've dreamt of playing in. When you watch the likes of United, Real Madrid and Barcelona, you want to play against them because they’re the best in the world." - Nick Powell
Инаку кој има МахТВ нека ужива, АренаСпорт 3!
Ако ги фаќаш Арените мора да имало, пошто ја таму гледав..Вчера на ни еден канал немаше лига на шампиони ... користам 3max comfort !!!