Тоа што си ја симнал од замунда не ти требало, и стварно незнам како би ја играл. Јас преку стим ја симнав и ја играм без проблеми. бесплатни демо верзии не се симнуваат од торент!Што треба да направам за да ја инсталирам??
Од замунда ја симнав, btw.
Мора ли тоа стим да го симнувам?? Ме мрзи сеа да се расправам толку..
Aj ќе пробам со упатството од замунда, само не знам колку ќе разберам..Тоа што си ја симнал од замунда не ти требало, и стварно незнам како би ја играл. Јас преку стим ја симнав и ја играм без проблеми. бесплатни демо верзии не се симнуваат од торент!
2012ката е по-осетлива, 2011 има малку input lag затоа така ти „делуе“12-кава на тастатура потешко ми делуе него 11-ката. Поточно, малце ќе стиснеш лево/десно и формулата нагло врти на таа страна. До демото е ова или може да се среди у сетингс ?
Само што ја ставив да се симнува па ке видиме како ке се покаже демото не го играв директива идам на цела игра ..На замунда излезе за ПЦ.
F1 2012 [FLT]
Ја ја стаив само што излезе и се симна брзо. за саат време може.Само што ја ставив да се симнува па ке видиме како ке се покаже демото не го играв директива идам на цела игра ..
EDIT : Само што ја ставив брзината е супер...СУПЕРСОНИЧНИ 20 кб/с -_-
Види да не има некаде опција за Widescreen зошто овие сите резолуции што ги напиша се 4:3.Ја ја стаив само што излезе и се симна брзо. за саат време може.
Што е со резолуцијава ретардирана? Само 3 опции ми дава: 800*600. 1024*768, 1152*864
Сакам на 1440*900 да играм, немам таква опција.
Пробав да менувам однос 4:3, 16:9. 16:10 ама не дава резолуција да мењам.Види да не има некаде опција за Widescreen зошто овие сите резолуции што ги напиша се 4:3.
Мора да чини. Нема шанса на 16:9 да ти ги даде истите резолуцииПробав да менувам однос 4:3, 16:9. 16:10 ама не дава резолуција да мењам.