F1 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Indigo
  • Време на започнување Време на започнување
Мора да чини. Нема шанса на 16:9 да ти ги даде истите резолуции :)
Ај ке ми се досимни сега мене, па ќе видам.

И графиката малце заебава, црвени тачки се појавуваат. Истото ова и на демото ми се дешаваше + резолуциите. Ај пиши коа ќе ја симнеш и снимиш.

Значи незнам дали да ја симнувам оваa FLT верзијата. Неколку коментари што ги видов на замунда ме плашат (демек не работела на Windows 7 x64 и немало подесување на резолуција и графика).

Значи незнам дали да ја симнувам оваa FLT верзијата. Неколку коментари што ги видов на замунда ме плашат (демек не работела на Windows 7 x64 и немало подесување на резолуција и графика).

FLT се кинези и не секогаш нивните кракови работат најдобро.

Ако си стрплив, почекај верзија од Reloaded или Skidrow. :)

абе зш на ф1 2012 со е на замунда и пес ко ке ги станм за спустање никако не креват брзина..најпојке до 30 40 киб/с а гледам имат качено брзина за разлика од вчера....кај мене нешо неојт или и кај вас е,дајте некој торент ако имате подобар за да ги спуштам двете

абе зш на ф1 2012 со е на замунда и пес ко ке ги станм за спустање никако не креват брзина..најпојке до 30 40 киб/с а гледам имат качено брзина за разлика од вчера....кај мене нешо неојт или и кај вас е,дајте некој торент ако имате подобар за да ги спуштам двете
И кај мене не беше најсјајна брзината ... некако се оправи после .. :)
P.S Кај мене не сака ни да се пушти ... :/

- Јас ја симнав и се заебав.... Сецка па лизга :)
- А имам фантастична платформа за гејмиг ...................
- Ме нервира ке чекам SKIDROW или нов КРАК :(
--- надополнето: 20 септември 2012 во 15:33 ---
Ќе си почекам..во меѓувреме Borderlands 2 ќе играм :)

Добра ли е Borderlands 2 :)
- Малце офтопик .... Неможам да најдам тема од играва.

Јас ја симнав FLT, немаше никакви проблеми со перформансите, има проблем само со камерата кога го гледаш болидот во 3то лице, превртена е 180 степени.

Ја снимив играва на друг компјутер и топ си работеше, резолуцијата се мењаше, ги даваше сите можни.
Кај мене и после реинстал, пак само 3 дава....

Ја снимив играва на друг компјутер и топ си работеше, резолуцијата се мењаше, ги даваше сите можни.
Кај мене и после реинстал, пак само 3 дава....

а ти бато нови драјвери за графичка да си инсталираш?

а ти бато нови драјвери за графичка да си инсталираш?

Имам снимено. Ја пуштив сеa на ТВ, LG 32" и се си беше ОК. Можев да мењам резолуција изиграв малце на 1920*1080.

За сите шо немате проблеми со играва а сакате да ја играте и мултиплеер еве ви начин и за тоа. Единственава мака на 11ката ми беше шо неможев да ја играм онлине...
За истава прам муабет шо е на замунда...
www.youtube.com/watch?v=d5mSpTkh-YU
http://www.tunngle.net/wiki/Network:F1_2012

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom