Што играте во моментов

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.032
Супер звучи, ваква игра чекам уште од 2009 Demon Souls кога излезе.
Добро, еве сега ја ставив за спуштање, значи ќе имам што да играм за викендот. Тој фиксот уште да го најдам, и утре почнувам...
Ако ми треба помош ( а сигурно ќе ми треба :P ). ќе те прашам тебе. :)

Aj да те прашам и за Sleeping Dogs нешто. Ја симнав од SKIDROW верзијата, ама имам проблем со маусот. Неколку минути се е како шо треба, ама после ќе почни да успорува, како да има lag или нешто. Ама само со маусот е, не сецка целата игра туку само кога се вртам со маусот.
Тебе ти се слушвашењ вака?
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2927080

Инаку врска немам, ја имам исто Skidrow верзијата, мене само аваст ми го бришеше кракот и никако неможев да го стаам како сигурно, и ајде на секое играње одново ставав крак ако заборавам да го паузирам антивирусот. Чудно, многу кракови atm ми се обележани ко сигурни, освен ова. Проба онака чисто од муабет, да видиш со друга резолуција, ефекти, све тоа како иде?

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2927080

Инаку врска немам, ја имам исто Skidrow верзијата, мене само аваст ми го бришеше кракот и никако неможев да го стаам како сигурно, и ајде на секое играње одново ставав крак ако заборавам да го паузирам антивирусот. Чудно, многу кракови atm ми се обележани ко сигурни, освен ова. Проба онака чисто од муабет, да видиш со друга резолуција, ефекти, све тоа како иде?
Пробав и резолуција да сменам, и HD текстурите што беа ги исклучив, скоро се наместив на medium, после на low, и пак истото.

A антивирусот и мене само глупсти ми прави. И јас имам аваст, ама мене со Sleeping Dogs не ми напрај никаков проблем. Денес ја инсталирав Arkham City GOTY и одма ми го избриша кракот...

PS: Фала за линкот! (y)

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Star Wars The Force Unleashed Ultimate Sith Edition
Need For Speed Underground 2
Test Drive Unlimited