- Член од
- 4 февруари 2011
- Мислења
- 56
- Поени од реакции
- 7
Jas imam prodavno na eBay, sto tocno te interesira ?Имат некој продавано на ebay?
Jas imam prodavno na eBay, sto tocno te interesira ?Имат некој продавано на ebay?
СеJas imam prodavno na eBay, sto tocno te interesira ?
Ne mozam nisto konretno da odgovram na prasanje "Se"
Пошто сметам дека има многу заинтересирани за постапката можеби најдобро би било да се отвори нова тема за продавање на ebay па таму полека полека да се објасни како оди постапката, како се одредува поштарината и сите останати прашања, нејаснотии и проблеми со кои можи да се сретниме при продавање од таа страница.Ne mozam nisto konretno da odgovram na prasanje "Se"
konreti prasanja konretni odgovri.
На ибеј ти е ова?Ај некој што се разбира да ми каже, дали треба да платам 53 евра или + 30 евра за тоа exVAT или на тие 53 евра треба да додадам данок од 20% ?
Прегледај го приврзокот 48205
Не важи тоа за македонија .. .оди checkout и ке видиш точно колку те фаќаат патиките ако се над 45 е со патот заедно ке платиш царина ако не ништо не плаќаш .Ај некој што се разбира да ми каже, дали треба да платам 53 евра или + 30 евра за тоа exVAT или на тие 53 евра треба да додадам данок од 20% ?
Прегледај го приврзокот 48205
Пошто сметам дека има многу заинтересирани за постапката можеби најдобро би било да се отвори нова тема за продавање на ebay па таму полека полека да се објасни како оди постапката, како се одредува поштарината и сите останати прашања, нејаснотии и проблеми со кои можи да се сретниме при продавање од таа страница.
Почитувани,
Долго време сакавте да купите некој производ од eBay но незнаевте како и не бевте во можност да го сторите тоа? Од сега ние сме тука. Тимот на “Купувај од eBay“ Ви стои на располагање.
Се што треба да направите е да одберете производ од eBay кој сакате да го купите и да не контактирате ние да ја завршиме останатата работа.
Пред да не контактирате Ве советуваме да купувате од продавачи со над 95% Positive Feedback и да ја има Македонија на листата за испорака. Колку за напомена, производи над 45 евра се подлежни на царинење и трошоците може да бидат зголемени во согласност со тарифникот од Царината на Р.Македонија.
За подетални информации и за порачки, слободно пишете ни.
https://www.facebook.com/KupuvajteOdEBay
Предметите веќе постирани на нашата страна се само примери, нарачуваме СЕ што ќе посакате од eBay.
Тешко ќе ти оди ова овдека. Можеш само на малолетни кои не можат да имаат кредитна картица да ти нарачуваат. Еве и јас правам нарачки за провизија од 100 ден. Најверојатно твојата провизија е многу, многу поголема.Бидејќи темата ми беше избришана и бев насочен кон оваа тема...
Има само еден начин да дознаешИма некој инфо колку е сигурно да се нарача преку овој? https://www.facebook.com/KupiOnlineSega
Некако ми се чудни доказите има црно бели слики со знакот на ибеј. Досега не сум сретнал таков случај.Има некој инфо колку е сигурно да се нарача преку овој? https://www.facebook.com/KupiOnlineSega