Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Ауф која утакмица. Кога видов дека Пардју тргна со 4-3-3 на почеток знаев дека нема да ја изгубат утакмицава и покрај тоа што бев изненаден дека играше прва Марвo. Лошо прво одигра Њукасл, ама во второто ми се чини дека беше препознатливиот тим од претходната сезона. Јес да беше Евертон оштетен, али јебига шта је ту је.
Ба цар!

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Исти курац се, и ?
Ја ко шо знам нели Кошиелни според вас беше најдобар стопер во ПЛ:pos: сега бил на клупа, после Волкот и Ремзи ги спомна:pos:
ајде лепршај, ја ако сакам ќе пишам дека сте исти курац и со Норич, фиууу.:icon_mrgr:
Значи да ти се згади од некои коментари на формувов:tapp:
кој курац, исти курац ........ ко да ги слушам децата пред зграда кога праат муабет, ниво 0, ма какви под нула:facepalm:

S

Stivie G

Гостин
Колку се лицемерни овие од Евертон, им оддаваат почит на 96-те загинати навивачи на Ливерпул:tapp:
Жити се кое лицемерие? Уште од самиот почеток се заедно со нас во ова.
Ако вие имате лоши односи со градскиот ривал незначи дека и ние имаме. Добро титулуата во 94 си го прави своето, разбирам :icon_lol:.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Жити се кое лицемерие? Уште од самиот почеток се заедно со нас во ова.
Ако вие имате лоши односи со градскиот ривал незначи дека и ние имаме. Добро титулуата во 94 си го прави своето, разбирам :icon_lol:.
Koj разбра разбра, кој не(како тебе) реприза некој друг ден;)

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Сега сакам........
Па не знам дали се сеќаваш, постирав слика пред некој ден кај вас во фан клубот кога беше актуелно со загинатите навивачи(може да ја побараш) но некој од вашите фанови рекоа дека тоа е лицемерно дрн дрн дрн.
Затоа сатирично пишав така!
Инаку јас сум секогаш против такви трагедии да се злоупотребуваат но и кај нас и кај вас има малоумни фанови што не значи дека сите се такви!
Позз

S

Stivie G

Гостин
Па не знам дали се сеќаваш, постирав слика пред некој ден кај вас во фан клубот кога беше актуелно со загинатите навивачи(може да ја побараш) но некој од вашите фанови рекоа дека тоа е лицемерно дрн дрн дрн.
Затоа сатирично пишав така!
Инаку јас сум секогаш против такви трагедии да се злоупотребуваат но и кај нас и кај вас има малоумни фанови што не значи дека сите се такви!
Позз
Евертон отсекогаш бил со Ливерпул за оваа трагедија и ниеден нивни навивач не го направил тоа шо го имат напраено вашите. Но залудно ќе се вртиме во круг, нека застане тука дискусијата во врска со оваа тема.

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Евертон отсекогаш бил со Ливерпул за оваа трагедија и ниеден нивни навивач не го направил тоа шо го имат напраено вашите. Но залудно ќе се вртиме во круг, нека застане тука дискусијата во врска со оваа тема.
Да, и навивачите на Шити никогаш немаат пеено за Минхен за разлика од тоа што го имаат направено вашиве!
Значи се разбираме!

S

Stivie G

Гостин
Да, и навивачите на Шити никогаш немаат пеено за Минхен за разлика од тоа што го имаат направено вашиве!
Значи се разбираме!
Муабетот беше за 96-те загинати а не за загинатите во Минхенската несреќа. Значи си ја вртиш како ти одговара. Повеќе не дискитирам за ова :cenzura:.

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Муабетот беше за 96-те загинати а не за загинатите во Минхенската несреќа. Значи си ја вртиш како ти одговара. Повеќе не дискитирам за ова :cenzura:.
Прави споредба помегу соседите. Ниту евертон пееле за 96-та ниту Сити пееле за Минхен. Незнам што тука не ти е јасно....

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Не за тоа што ми одговара, ти пишав погоре, најмногу мразам кога такви несреќи се злоупотребуваат!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom