Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Колку време му давате на Каспер да остане у Палермо? 1 недела?:D

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Одамна немам коментирано на темава и еве на кратко за новата сезона.

Според мене фаворит е Јувентус и му давам најголеми шанси за тутулата после него е Наполи.
Како и минатата сезона Лацио треба да биде во врвот а може и Фиорентина позитивно да изненади.

Милан е копија од Интер од минатата сезона и ке биде чудо да освои едно од првите 3 места.

Интер направи премногу промени, на хартија има одличен тим. но има млад и неискусен стратег па тешко е да се предпостави што може да се очекува од нив сезонава. Јас како навивач на Интер се надевам и на титула но задоволен сум и со пласман во лига на шампиони.

Рома исто така unknown :D

N

Nicky Santoro

Гостин
Дали можи да знам за кој тим навиваш ?

Патем ако тие барбики завршија сезона не поразени ама баш ме интересира што се останатите во околината, песчето на барбиката? :)
Навивам за Интер.Не го напаѓам јувентус поради што сме конкуренти,и за интер мн пати го делам истото мислење.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Навивам за Интер.Не го напаѓам јувентус поради што сме конкуренти,и за интер мн пати го делам истото мислење.
Ах!! кај лежел зајакот, сега сватив зашто си толку упорен, дека јуве е наместил утакмицата бог да чува! Пффф

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.213
Поени од реакции
14.482
Имаше пенал за Јувнтус, исто како што лани за Милан повеќето пенали беа исправно досудени или другите нема некое влијание врз резултатот. Е, сега што истите тие фанови на Јуве лани вртеа друга приказна покажува колку нереални муабети се прават и главна цел е само да се контрира.

Мене нешто друго ми остави впечаток на вчерашниот натпревар, а тоа е една од причините зашто фудбалот е таков фасцинантен спорт. Џенова има огромна шанса да поведе со 2-0 и најверојатно да го затвори натпреварот во нивна корист, но по неискористена шанса Јуве оди во контра и дава гол, после тоа станува јасно дека ќе ја завртат. Колку малку треба за натпреварот да добие поинаков тек...

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Дека Јуве не напнуваше во првото не напнуваше нормална работа со оглед дека вторник е ЛШ со челзи аплата се штедеја и не тргаја на напред. Без видал и со џакерини на средина мн промаја дува ама една Џенова која е кандидат за испаѓање колку има сила да го држи истото темпо цело време то ме интересира мислењето

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Мене нешто друго ми остави впечаток на вчерашниот натпревар, а тоа е една од причините зашто фудбалот е таков фасцинантен спорт. Џенова има огромна шанса да поведе со 2-0 и најверојатно да го затвори натпреварот во нивна корист, но по неискористена шанса Јуве оди во контра и дава гол, после тоа станува јасно дека ќе ја завртат. Колку малку треба за натпреварот да добие поинаков тек...
Психата е страшна работа

N

Nicky Santoro

Гостин
Дека Јуве не напнуваше во првото не напнуваше нормална работа со оглед дека вторник е ЛШ со челзи аплата се штедеја и не тргаја на напред. Без видал и со џакерини на средина мн промаја дува ама една Џенова која е кандидат за испаѓање колку има сила да го држи истото темпо цело време то ме интересира мислењето
Џенова е далеку од испаѓање сезонава, не залетувај... И баш Џенова се посерува редење во Сериа А а случајно или не вие со неа 1/2 изигравте.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Џенова е далеку од испаѓање сезонава, не залетувај... И баш Џенова се посерува редење во Сериа А а случајно или не вие со неа 1/2 изигравте.
Не знам... Џенова, тим кој едвај се избори да заврши 16ти на крајот на сезоната да се посерил од местење. Јас мислам дека лани најпосер местења имаше Наполи, овде на форумов повеќе го имаме насочено вниманието на Интер-Милан-Јувентус, а ако гледаме колку голови од офсајд даде Наполи лани ќе испадне страшна бројка.
Еве и годинава почнаа полека...

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.753
Поени од реакции
3.793
Ако некој натпревар од минатата сезона треба да биде ставен под лупа тоа е дефинитивно Лече - Милан.

Лавина коментари за 3,2,1. . .

N

Nicky Santoro

Гостин
Не знам... Џенова, тим кој едвај се избори да заврши 16ти на крајот на сезоната да се посерил од местење. Јас мислам дека лани најпосер местења имаше Наполи, овде на форумов повеќе го имаме насочено вниманието на Интер-Милан-Јувентус, а ако гледаме колку голови од офсајд даде Наполи лани ќе испадне страшна бројка.
Еве и годинава почнаа полека...
Не мислам јас за такво местење со гол од офсајд т.е помош од судии и сл. Зборувам за местење помеѓу двата тима,нема потреба од гол сомнителен од офсајд или пенал да свири.Еве за лани јас ќе ти наредам неколку утакмици кои сум сигурен дека џенова ги нареди.И не коментирам без врска само спрема резултатот,значи сум ги гледал утакмициве а на некои од нив и сум заработувал.
Со интер двете беа редени,иако ме критикувате дека тролам овде затоа што сум навиач на интер не е така...Особено втората беше премногу очигледна.3пенали и 5-4 конечен резултат.
џенова- рома и обратно веќе неколку години наназад си ги редат, со лацио исто двете.Добро се опарив на првата утакмица во рим.Др што ми идат на памет се мечевите Каљари-џенова,и двата...еве ти 8 утакмици за кои сум сигурен.Сигурно има повеќе само да не ценкам до толку...И џенова е гледам како тим преку кој прават пари.Кој? незнам и јас ама сигурно некој дебело се збогатува на овај тим а тоа не е сигурно само претседателот на клубот.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Не мислам јас за такво местење со гол од офсајд т.е помош од судии и сл. Зборувам за местење помеѓу двата тима,нема потреба од гол сомнителен од офсајд или пенал да свири.Еве за лани јас ќе ти наредам неколку утакмици кои сум сигурен дека џенова ги нареди.И не коментирам без врска само спрема резултатот,значи сум ги гледал утакмициве а на некои од нив и сум заработувал.
Со интер двете беа редени,иако ме критикувате дека тролам овде затоа што сум навиач на интер не е така...Особено втората беше премногу очигледна.3пенали и 5-4 конечен резултат.
џенова- рома и обратно веќе неколку години наназад си ги редат, со лацио исто двете.Добро се опарив на првата утакмица во рим.Др што ми идат на памет се мечевите Каљари-џенова,и двата...еве ти 8 утакмици за кои сум сигурен.Сигурно има повеќе само да не ценкам до толку...И џенова е гледам како тим преку кој прават пари.Кој? незнам и јас ама сигурно некој дебело се збогатува на овај тим а тоа не е сигурно само претседателот на клубот.
од вакви како тебе што губат на спортска ми се гади ..

криво ти е што Џенова и кладилниците се богатат а ти никако да видиш аир од спортска :icon_lol:

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Имаше пенал за Јувнтус, исто како што лани за Милан повеќето пенали беа исправно досудени или другите нема некое влијание врз резултатот. Е, сега што истите тие фанови на Јуве лани вртеа друга приказна покажува колку нереални муабети се прават и главна цел е само да се контрира.

ахххх рома гледам поведе 2-0 и го затвори натпреварот, па која иронија уште овој за рома што навива лајк ти ставил.... аххаах

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom