- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.354
- Поени од реакции
- 113.655
Е тек сеа Палермо ќе испадне од лига...
Навивам за Интер.Не го напаѓам јувентус поради што сме конкуренти,и за интер мн пати го делам истото мислење.Дали можи да знам за кој тим навиваш ?
Патем ако тие барбики завршија сезона не поразени ама баш ме интересира што се останатите во околината, песчето на барбиката?
Ах!! кај лежел зајакот, сега сватив зашто си толку упорен, дека јуве е наместил утакмицата бог да чува! ПфффНавивам за Интер.Не го напаѓам јувентус поради што сме конкуренти,и за интер мн пати го делам истото мислење.
САРКАЗАМ беше претходното прашање ама нема врска и така не беше за тебеЛШ против Челзи игрет мислам.
Дека Јуве не напнуваше во првото не напнуваше нормална работа со оглед дека вторник е ЛШ со челзи аплата се штедеја и не тргаја на напред. Без видал и со џакерини на средина мн промаја дува ама една Џенова која е кандидат за испаѓање колку има сила да го држи истото темпо цело време то ме интересира мислењетоНавивам за Интер.Не го напаѓам јувентус поради што сме конкуренти,и за интер мн пати го делам истото мислење.
Психата е страшна работаМене нешто друго ми остави впечаток на вчерашниот натпревар, а тоа е една од причините зашто фудбалот е таков фасцинантен спорт. Џенова има огромна шанса да поведе со 2-0 и најверојатно да го затвори натпреварот во нивна корист, но по неискористена шанса Јуве оди во контра и дава гол, после тоа станува јасно дека ќе ја завртат. Колку малку треба за натпреварот да добие поинаков тек...
Џенова е далеку од испаѓање сезонава, не залетувај... И баш Џенова се посерува редење во Сериа А а случајно или не вие со неа 1/2 изигравте.Дека Јуве не напнуваше во првото не напнуваше нормална работа со оглед дека вторник е ЛШ со челзи аплата се штедеја и не тргаја на напред. Без видал и со џакерини на средина мн промаја дува ама една Џенова која е кандидат за испаѓање колку има сила да го држи истото темпо цело време то ме интересира мислењето
Не знам... Џенова, тим кој едвај се избори да заврши 16ти на крајот на сезоната да се посерил од местење. Јас мислам дека лани најпосер местења имаше Наполи, овде на форумов повеќе го имаме насочено вниманието на Интер-Милан-Јувентус, а ако гледаме колку голови од офсајд даде Наполи лани ќе испадне страшна бројка.Џенова е далеку од испаѓање сезонава, не залетувај... И баш Џенова се посерува редење во Сериа А а случајно или не вие со неа 1/2 изигравте.
Не мислам јас за такво местење со гол од офсајд т.е помош од судии и сл. Зборувам за местење помеѓу двата тима,нема потреба од гол сомнителен од офсајд или пенал да свири.Еве за лани јас ќе ти наредам неколку утакмици кои сум сигурен дека џенова ги нареди.И не коментирам без врска само спрема резултатот,значи сум ги гледал утакмициве а на некои од нив и сум заработувал.Не знам... Џенова, тим кој едвај се избори да заврши 16ти на крајот на сезоната да се посерил од местење. Јас мислам дека лани најпосер местења имаше Наполи, овде на форумов повеќе го имаме насочено вниманието на Интер-Милан-Јувентус, а ако гледаме колку голови од офсајд даде Наполи лани ќе испадне страшна бројка.
Еве и годинава почнаа полека...
од вакви како тебе што губат на спортска ми се гади ..Не мислам јас за такво местење со гол од офсајд т.е помош од судии и сл. Зборувам за местење помеѓу двата тима,нема потреба од гол сомнителен од офсајд или пенал да свири.Еве за лани јас ќе ти наредам неколку утакмици кои сум сигурен дека џенова ги нареди.И не коментирам без врска само спрема резултатот,значи сум ги гледал утакмициве а на некои од нив и сум заработувал.
Со интер двете беа редени,иако ме критикувате дека тролам овде затоа што сум навиач на интер не е така...Особено втората беше премногу очигледна.3пенали и 5-4 конечен резултат.
џенова- рома и обратно веќе неколку години наназад си ги редат, со лацио исто двете.Добро се опарив на првата утакмица во рим.Др што ми идат на памет се мечевите Каљари-џенова,и двата...еве ти 8 утакмици за кои сум сигурен.Сигурно има повеќе само да не ценкам до толку...И џенова е гледам како тим преку кој прават пари.Кој? незнам и јас ама сигурно некој дебело се збогатува на овај тим а тоа не е сигурно само претседателот на клубот.
Имаше пенал за Јувнтус, исто како што лани за Милан повеќето пенали беа исправно досудени или другите нема некое влијание врз резултатот. Е, сега што истите тие фанови на Јуве лани вртеа друга приказна покажува колку нереални муабети се прават и главна цел е само да се контрира.
Мене нешто друго ми остави впечаток на вчерашниот натпревар, а тоа е една од причините зашто фудбалот е таков фасцинантен спорт. Џенова има огромна шанса да поведе со 2-0 и најверојатно да го затвори натпреварот во нивна корист, но по неискористена шанса Јуве оди во контра и дава гол, после тоа станува јасно дека ќе ја завртат. Колку малку треба за натпреварот да добие поинаков тек...