Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш е убаво што зел наша, нека му е со среќа и господ 10 деца да му дајт. :smee:
А Едуардо добар играч е? 2 гола нема дадено откога игра за Арсенал и е чеврта опција во нападот. А за Торес незнам ти од која планета си али не си при памет ако викаш дека Торес не е физички јак.
И сеа ке ми ги кажеш тие другите?
Факт е дека во Англија владеат Есиен, Дрогба, Кенвејн Џонс... и остала багра од Африка
Еве го текстот комплетно, на гоал.ком го имаат скратено:
Пандев: мораше да заврши вака!
аман бе до кога со кафански муабети ццц дај смирете се малку и да оди во интер немора да се менува прикаската како било што додека нешто не е официјално не трескајте(За ова за тренинзиве)нормално дека сака сам да тренира да не изгуби форма ама дека потпишал за интер пред 2 месеца хахахахахахахахахахаАј да пишам нешто за случајов. Разбрав нешто интересно (од еден голман од репрезентацијата) дека Пандев веќе се имал договорено со Интер уште пред 2 месеци, и во меѓувреме Мурињо му дал инструкции како точно да тренира, тактики и таквимитирабојче за да кога ќе дојди во Интер, одма се вклопи и да може одма да почни да игра.:smir:
Ти бе писмено си или не си писмено??? Кај прочита во мојот пост дека ПОТПИШАЛ со Интер. Јас реков дека се договорил. И не го измислив јас муабетов, Јане Николоски голмано од репрезентација вчера му го кажал на брат ми.аман бе до кога со кафански муабети ццц дај смирете се малку и да оди во интер немора да се менува прикаската како било што додека нешто не е официјално не трескајте(За ова за тренинзиве)нормално дека сака сам да тренира да не изгуби форма ама дека потпишал за интер пред 2 месеца хахахахахахахахахаха