Горан Пандев

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
па ете самиот договор кој веројатно го потпишал 3-4 мил. годишно кажува нешто... значи ако не исполни некои цели лесно ќе го пратат по втор пут на позајмица.

да он е регистриран али кога ќе започне ќе видиме... а од кај сте сигурни дека нема да се донесе уште еден во нападот?
не сум песимист, глеам објективно, ако не ја искористи шансата нема уопште да се толерира... мислам дека превзема голем ризик кој може и да се издигне и да падне во кариерата...
За болдот сериозен си ти или не си информиран ??

Уште еден напагач не се носи,барем не зимава пошо иаме доста во Интер...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.955
Поени од реакции
45.137
па ете самиот договор кој веројатно го потпишал 3-4 мил. годишно кажува нешто... значи ако не исполни некои цели лесно ќе го пратат по втор пут на позајмица.
Договот од 3 милиони евра годишно кажувал нешто такво ? Пфф, дај бе, се знае како одат договорите, пример, 3 милиони плус бонуси, таков е договорот најверојатно помеѓу неговиот агент и управата на Интер.
Доколку не беа сигурно во него, според твојава логика, сигурно немаше толку да добива по една изиграна сезона, ке добиеше максимум 1-1.5 и тоа е тоа.

И дај прекини со глупиве претпоставки, муабетов ептен ти забега, можно било уште еден напаѓач да се донесе. :tapp:
За каква шанса збориш и за каква толеранција, немој со вакви бисери, ко што гледаш донесен е за НУЛА евра, што значи дека тимот во тој поглед не изгуби ништо а играчот реално моментално со нов договор ке вреди над 10м евра. Пандев доколку дојде во Интер таму ке седи минимум 2 години па во тој период ако не покаже ништо и не ги задоволи вкусовите на Мурињо ке замине од тимот ( нешто што гарант нема да се деси ), а не по само една полусезона според нечија нелогична претпоставка.

И да те прашам, случајно и двајца голмани да не планирале да донесат, Фреј и Касиљас ?! Нема везе што се и те како обезбедни на таа позиција, не сме сигурни ние па затоа еве тебе те прашуваме.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
За болдот сериозен си ти или не си информиран ??

Уште еден напагач не се носи,барем не зимава пошо иаме доста во Интер...
па вајда медиумиве не се информирани, шо знам... 3 x 5 = 15 :toe:

не знаеме тоа, еве можно е Баптиста да се пресели доколку Тони дојде.

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Сите пишувате како големи експерти да се а уствари Пандев или ќе успее во Интер или нема да успее. Две опции се во игра и нормално е дека пола од членовите ќе погодат каков ќе биде успехот на Пандев и после ќе го отапуваат со тоа дека биле во право.

Јас ќе останам времето да покаже дали Пандев направил правилен избор што решил да се пресели во Интер или требал да оди во некој друг клуб. Само мислам дека на Џузепе Меаца има идеални услови за да ги покаже своите квалитети во голем клуб и да се бори за титули.

Има тројца напаѓачи (со него се четворица) со кои може да се бори за место во првиот тим. Плус Мурињо е тренер кој често знае да игра со тројца во шпицот и тренер кој не се плаши да игра на една карта кога тоа е потребно и да ги пушти во игра сите офанзивни опции.

Сезоната е долга и со повреди и суспензии очекувам Пандев да има 30 настапи зад своето име што е сосема доволно.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
па вајда медиумиве не се информирани, шо знам... 3 x 5 = 15 :toe:

не знаеме тоа, еве можно е Баптиста да се пресели доколку Тони дојде.
Добри претпоставки праиш,можеш и филм да режираш да ти кажам :smir:

Значи за 4,5 сезони ке земе 16 милиони евра,а Тони нема теоретски шанси да дојде во Интер,уште помалку Баптиста пошо иаме доста играчи за чистење копачки и собирање топки...

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Договот од 3 милиони евра годишно кажувал нешто такво ? Пфф, дај бе, се знае како одат договорите, пример, 3 милиони плус бонуси, таков е договорот најверојатно помеѓу неговиот агент и управата на Интер.
Доколку не беа сигурно во него, според твојава логика, сигурно немаше толку да добива по една изиграна сезона, ке добиеше максимум 1-1.5 и тоа е тоа.

И дај прекини со глупиве претпоставки, муабетов ептен ти забега, можно било уште еден напаѓач да се донесе. :tapp:
За каква шанса збориш и за каква толеранција, немој со вакви бисери, ко што гледаш донесен е за НУЛА евра, што значи дека тимот во тој поглед не изгуби ништо а играчот реално моментално со нов договор ке вреди над 10м евра. Пандев доколку дојде во Интер таму ке седи минимум 2 години па во тој период ако не покаже ништо и не ги задоволи вкусовите на Мурињо ке замине од тимот ( нешто што гарант нема да се деси ), а не по само една полусезона според нечија нелогична претпоставка.

И да те прашам, случајно и двајца голмани да не планирале да донесат, Фреј и Касиљас ?! Нема везе што се и те како обезбедни на таа позиција, не сме сигурни ние па затоа еве тебе те прашуваме.
3 мил + бонуси, значи ништо погрешно некажав... јас сакам да не сум во право, али ете без разлика под чие раководство нашите не се снаоѓале во Интер.. ај да видиме трета среќа :tv:

Добри претпоставки праиш,можеш и филм да режираш да ти кажам :smir:

Значи за 4,5 сезони ке земе 16 милиони евра,а Тони нема теоретски шанси да дојде во Интер,уште помалку Баптиста пошо иаме доста играчи за чистење копачки и собирање топки...
Тони за во Рома ти викам, Баптиста во Интер, не реков дека ќе се случи ова али доколку се отстранат Арнаутович и Суазо... свесни сте колку напаѓачи пропаднале во Интер под неразјаснети причини

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
да он е регистриран али кога ќе започне ќе видиме... а од кај сте сигурни дека нема да се донесе уште еден во нападот?
не сум песимист, глеам објективно, ако не ја искористи шансата нема уопште да се толерира... мислам дека превзема голем ризик кој може и да се издигне и да падне во кариерата...

• Не е регистриран.
  • Нема да се донесе никој друг? Од кај знаеме? Линк. Кога има нешто околу трансфери, објавуваме тука. Следиме се, не ни има избегано ни една важна информација.
  • Ако не ја искористи шансата нема да се толерира. Ова важи за сите фудбалери на светов. Што е проблемот?

Проблемот е во тоа што толку го потценувате човекот што мислите дека треба да игра за факинг Парма за да има сигурно место во тимот. Епа не иде тоа така. Или играш добро, или не. Ако играш, онда си на терен, ако не, онда си на клупа. Секаде е така. И важи за сите.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
А бре Пандев, не ли беше доволен пропастот на Панчев во Интер, па мораше и ти :icon_lol:

Шала на страна (aли колку шала и толку вистина за она погоре :)) ај со среќа нека му е, мило ми е што има добар договор, ама најбитното е да биде дел од првиот тим ако е можно, a не да ја загрева клупата. А сепак Интер има доста напаѓачи така да треба да си го покаже квалитетот.

Али бар ќе си живее во Милано, со добра плата, добри услови и ќе оди на натпревари на тимот за кој навива од малeчок. Милан :pos:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
3 мил + бонуси, значи ништо погрешно некажав... јас сакам да не сум во право, али ете без разлика под чие раководство нашите не се снаоѓале во Интер.. ај да видиме трета среќа :tv:

Тони за во Рома ти викам, Баптиста во Интер, не реков дека ќе се случи ова али доколку се отстранат Арнаутович и Суазо... свесни сте колку напаѓачи пропаднале во Интер под неразјаснети причини

Баптиста не се носи во Интер ни под разно,попрво Кавани од Палермо ке се доведе него тоа говедо...е сеа Суазо ке си оди најверојатно,додека Арна сигурно ке си оди,па тука се Милито и Балотели,потоа Алибец од младински погон кој гори од желба да се докаже во првиот состав.

Болдот...ако целиш на Панчев,си се зезнал,срамота е дури да ги рамниш Пандев и Панчев...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.955
Поени од реакции
45.137
1. 3 мил + бонуси, значи ништо погрешно некажав... јас сакам да не сум во право, али ете без разлика под чие раководство нашите не се снаоѓале во Интер.. ај да видиме трета среќа :tv:

2. Тони за во Рома ти викам, Баптиста во Интер, не реков дека ќе се случи ова али доколку се отстранат Арнаутович и Суазо... свесни сте колку напаѓачи пропаднале во Интер под неразјаснети причини
Oдиш по некои твои глупи и смешни претпоставки.

1. Прво, претпоставуваш дека ако Пандев не се покаже во Интер оваа полусезона веднаш ке биде пратен на позајмица, а и самиот си свесен за тежината на тој договор, што мислам дека ти е доволен показател дека такво нешто бар по оваа полусезона нема да се случи, а и наредната сезона, ако Пандев евентуално замине од Интер, тој тоа ке го направи перманентно, а не на позајмици како што рече ти погоре.

2. Тоа значи дека Ферги денес не смее да купува камерунци или бразилци зашто Џемба Џемба и Клеберсон беа тиња, или не смее да купува италијански голмани бидеќи со Таиби доживеа фијаско, нема везе што Милан добро стоел со холанѓани у тим, не смее да купува веќе холандски напаѓачи бидејќи Хунтелар сезонава им е промашен.
А и кога си кај Интер и напаѓачите, бар таму не утнувале, Креспо ( делумно ), Виери, Роналдо се покажале во Интер, Ибра да не зборам, Адри исто само самиот си ја сјеба кариерата, не е Интер виновен за тоа, така да и овој муабет тебе не ти држи вода, поготово не за докажани напаѓачи ко Пандев.

Интер ако некаде заебувале во трансфер политика тоа била средината, не нападот и не одбраната, средината. :wink:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.650
3 мил + бонуси, значи ништо погрешно некажав... јас сакам да не сум во право, али ете без разлика под чие раководство нашите не се снаоѓале во Интер.. ај да видиме трета среќа
И што ти значи ова три милиони плус бонуси? Да не му е мала платата? :pos: И поради малата три-милионска плата наредната година ќе го пуштат на позајмица? :pos:
Панчев е друг тип на играч и затоа не успеал... Панчев бил од типот на Филипо Инзаги и Лука Тони, му местиш топка и дава гол. Во тоа време немало добри местачи на топки во Интер, па и Панчев не се покажал многу и цела кариера му отишла во пропаст. Додека Пандев одлично игра како полу-шпиц и сигурен сум дека ќе се наметне во тимот на Интер и ќе игра стандардно зад двајцата најистурени напаѓачи. Штом Мурињо инсистира да биде донесен, тоа е добро... Не го сакаше Шевченко во Челзи и се покажа дека не го бива на човекот. Го сакаше Балак и еве го, сеуште растура во Челзи иако е пред пензија.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
А бре Пандев, не ли беше доволен пропастот на Панчев во Интер, па мораше и ти :icon_lol:

Шала на страна (aли колку шала и толку вистина за она погоре :)) ај со среќа нека му е, мило ми е што има добар договор, ама најбитното е да биде дел од првиот тим ако е можно, a не да ја загрева клупата. А сепак Интер има доста напаѓачи така да треба да си го покаже квалитетот.

Али бар ќе си живее во Милано, со добра плата, добри услови и ќе оди на натпревари на тимот за кој навива од малeчок. Милан :pos:
Е види поназад и пишав на братучетка ти Маца :)

Патем, ова ќе биде нешто како Враќањето на Џедајот, Империјата го враќа ударот, или што би рекол капетан Жан Лук Пикард од Стар Трек: to boldly go where no one has gone before...

што беше темата...? :pos2:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
  • Не е регистриран.
  • Нема да се донесе никој друг? Од кај знаеме? Линк. Кога има нешто околу трансфери, објавуваме тука. Следиме се, не ни има избегано ни една важна информација.
  • Ако не ја искористи шансата нема да се толерира. Ова важи за сите фудбалери на светов. Што е проблемот?

Проблемот е во тоа што толку го потценувате човекот што мислите дека треба да игра за факинг Парма за да има сигурно место во тимот. Епа не иде тоа така. Или играш добро, или не. Ако играш, онда си на терен, ако не, онда си на клупа. Секаде е така. И важи за сите.
не е регистриран али ќе биде у скоро време, не важат овде условите на Шпанија, 25 макс.
нормално е вие повеќе да сте информирани, али колку што паметам Баптиста се спомнуваше, али веројатно доколку пропадне зделката со Пандев...
нормално, шансата ќе му трае до средина на Февруар дур Ето не се врати... после ќе се сумираат неговите игри.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.722
Поени од реакции
9.446
Баптиста да оди во Интер многу тешко тоа да се случи. Како друго, само во Интер не пропаѓале напаѓачи. Еве земи чист пример Баптиста во Рома...не успеа да се докаже најдобро, Хунтелар во Милан исто, Диего во Јуве исто срање...не мора да биде во Серија А тоа. Еве Бербатов во Манчестер покажува не толку впечатливи игри, а беше доведен како „бомбастично засилување“. Анри во Јуве не се снајде, а потоа лом правеше во Арсенал. Океј е и во Интер се случувало тоа, но кога доаѓале напаѓачи од други првенства и 1-ва сезона во Серија А им била во Интер. Пандев има искуство во Серија А, знае како да трепне во секој момент и знае што го очекува во нападот. Добро ја познава и добро му лежи лигата, па не гледам никаква пречка да се покаже најдобро во Интер. Единствено што ме плаши е Мурињо и никој друг. Пандев сега во Јануари треба да покаже дека му лежи Серија А, но ако добие шанса од Мурињо. Доколку Мурињо тактизира и чека да се врати Пандев најпрвин во форма ојде возот за докажување кога ќе се врати Ето.

Kajgana Shop

На врв Bottom