Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ди Марија изгубен случај

ОЧАЈ!

Ако не ги среди Мурињо на полувреме, пресреќни треба да бидемо и со минимален пораз. Ваква лоша игра на Реал не памтим и од времето на Павон и Мехија...

Па и овја ушљаров на крај ќе напраеше глупост, а реално беше заради намерата да му ја закачи на Ракитиќ да си добие втор жолт.

Бројот на изгубени топки = прајслес. Сите се овци освен Пепе, а морам да ја истакнам најовцата Марсело, подобро преку Арбелоа да играме напад барем подава назад, ама па овие го оставаат да им прави продори бидејќи знаат дека е безопасен.
Средината ја немаме, ама баш никаква, а пробаме некако со долги топки, додека Севиља има повеќе шанси за гол. И срам ми е да признаам меѓутоа МОМЕНТАЛНО Севиља има подобри техничари од Реал Мадрид, џабе изиграваме само.

Клучниот збор= болд. Ајде Мурињо барем ти не си глуп.

Далеку од тоа дека Севиља има подобри техничари и индивидуалци од Реал, не е тоа клучното.

Клучното е катастрофалната уиграност на Реал. Ко прв пат да играат заедно. Брзоплето и несиугрно ко 3-0 да губат а не 1-0. Карактеристика лани беше смиреност, сеа се ко слепи кучиња, незнаат кај тераат.

Ди Мариа и Рамос очај, па и тоа е мал збор...

Абе па вие се испосравте со слабите игри, нели знаете Реал како игра второ после прво слабо одиграно полувреме. Ова не се дешава прв пат Реал да игра тиња прво полувреме, ова мене ми е 100ти пат да ги гледам вака ама знам дека второ ќе се чудите коа ќе запнат.
VAMOS REAL!!! :D

И Игуаин е дрво, не знам зошто никој не го критикува него, и не знам што толку го сакате во прв состав кога и онака на секој натпревар му треба пет шанси за да даде еден гол.

Ако даде први 10 мин Реал гол, тогаш утакмицата е 90% пресврт:)
--- надополнето: 15 септември 2012 во 23:01 ---

Вие си знаете најубо кој се Реал и колку можат а? :D:pos:
Ало, не летајте у ваздух, со една победа од 2-1 у Суперкуп неможе да се покријат поразите од последните 4 години :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom