Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Фала богу, мамата нивна.Да даде господ од прва лига да испаднат педерите :)

Сега мајсторе, нов клуб и надоградување на добрата кариера.:pipi:

Конечно, ептен ме израдува ова што си замина. Ајде сега среќно во потрага по нов клуб, се надевам ќе биде некој добар клуб каде Пандев ќе покаже колку навистина вреди. :wink:

Со среќа нека му е на Горан и му посакувам да пронајде тим каде уште повеќе ќе експлодира во својата кариера:helou:

Ајде сега во добар клуб мајсторе, посакувам да е во Интер а никако во Милан.:pipi:

За инат у Рома нека појде ахаха
ми е жал за навивачите на Лацио од Рим иначе тоа му го посакувам стварно ххахах

Кој трачерски сајт се овие Гоал.ком : Пандев во Рома :pos2:
Демек Пандев изјавил дека бега од Лотито а не од Лацио, тоа значело дека не сака да си оди од Рим, дакле може ќе играл за Рома. Дури и сликата од Македонски Фудбал за први април ја украдиле :pos2:

Конечно слобода за Пандев
се надевам дека ќе избере добар клуб кај што ќе ја продолжи кариерата
со среќа Мајсторе :)

Демек Пандев изјавил дека бега од Лотито а не од Лацио, тоа значело дека не сака да си оди од Рим, дакле може ќе играл за Рома. Дури и сликата од Македонски Фудбал за први април ја украдиле :pos2:

А еве и кој го пуштил трачот :pos:

За инат у Рома нека појде ахаха
ми е жал за навивачите на Лацио од Рим иначе тоа му го посакувам стварно ххахах

хахаах

да бе да. Му напишав и коментар да не тресат вакви глупости ама уште не ми го објавиле :)

Ајде конечно се случи и тоа. Лотито оди сега и пуцај желки да даде Господ да испаднете од лигава годинава:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom