- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 4.232
- Поени од реакции
- 3.868
Плачела,плачела сака да се смириме пак за нова годинаааСтварно бе, ми теквит како беше порано, не само на овој фан клуб, општо на сите, и на целиот форум, сега ми идат да заплачам.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Плачела,плачела сака да се смириме пак за нова годинаааСтварно бе, ми теквит како беше порано, не само на овој фан клуб, општо на сите, и на целиот форум, сега ми идат да заплачам.
И двајцата играа заедно за репрезентација а и вратени се. Најавени на клупа против Аталанта. Сериозно незнам по која логика Бонера е подобар од Запата кој и на претходниот натпревар грееше клупа.Запата играше за Колумбија? На едниот наптревар знам играше дури и Јепес, за него не знам. И Запата и Јепес уште не се ни пристигнати во Милано.
Ти мавнав лајк зошо се согласувам дека е нерелано да се очекува карло или пеп да дојдат итн итнАј ќе ве молим фино лепо да престанете да ги постирате овие гомна од фејсбук
На кој натпревар играше Запата? Против Чиле милсам дека не играше, а против Уругвај скоро сигурен сум дека преседе на клупа.И двајцата играа заедно за репрезентација а и вратени се. Најавени на клупа против Аталанта. Сериозно незнам по која логика Бонера е подобар од Запата кој и на претходниот натпревар грееше клупа.
Моја грешка, само Јепес имаше играно против Чиле. Против Уругвај двајцата биле на клупа.На кој натпревар играше Запата? Против Чиле милсам дека не играше, а против Уругвај скоро сигурен сум дека преседе на клупа.