Снимање за време на секс?

• Креатор на темата Svetovid
  • Време на започнување
F

FARANG

Гостин
Многу си наивна. Има клипови од други девојки, со тебе не излегува во јавност (се криете) има фирма (пари), те снима и уценува и ти уште веруваш во тоа што он ти збори? Абе девојко те/се крие оти не си единствена. Тој не сака да те врати ниту да има врска со тебе тој едино сака пак да му го испушиш онака кога е слободен. Ако ти уште ова не можеш да го видиш тогаш ти нема спас и набрзо ќе станеш фаца. Тоа дека он имал бизнис дрн дрн јариња ама баш ич не игра улога. Ако те снимал со мобилен он не е на филмот и никој нема да го знае. Види ги само мак клиповите на нет и ќе ти стане јасно како се движат работите. Него ама баш ништо нема да му се случи престани да си правиш филм. Убаво размисли што ти знаеш за него што можеш да го искористиш и спреми се за војна ова мирољубиво нема да се реши. Леандра убаво ти кажа.

7 години е постар од мене. И од таа причина според него и немавме нормална врска, не се експониравме во јавност, не искачавме заедно во друштво, цело време само јас и он. Не викам дека не му значев, само не знам зошто му беше толку битно што ќе помислат другите за нас.п.с. И јас мислам да се видам со него, и да му објаснам на убав начин, зашто секогаш кога сме се карале зборел секакви работи што не ги мислел, па така мислам и за ова дека го збори во афект и не бира средства за да ме убеди да се видам со него.

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Да бев женско би им дал пари на некои цигани да го силуваат и би го снимал сето тоа,па после има јас да го уценувам.

R

Rockstar90

Гостин
Да бев женско би им дал пари на некои цигани да го силуваат и би го снимал сето тоа,па после има јас да го уценувам.
Ми иде да го натерам да имаме сајбер секс и да го снимам па да видиме после, жими се....

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Не сакам да дојде до тоа да се пријавуваме или било што. Само не знам што да мислам, дали само се јача пред мене.. Реално мислам дека нема да се осмели да го направи тоа зашто е свесен за последиците, или само во афект ми збори зашто е очаен да се види со мене. Како и да е и он нема да помине добро, ако ништо друго барем по заканите. Иначе битен момент, имам видено дека има и други видеа и слики од други девојки ( или девојка ), не знам, кај него во телефон.
ама сеа муабетов излага сакаш да се ебеш неќеш да ти влезе.. сакам да се видам да му објаснам па несакам. сакам да го пријавам па несакам. ај одлучи се што сакаш прво да направиш па размисли со ладна глава.

викаш имал клипови и од други девојки и слики и слично а ти сепак си прифатила да те снима дали доброволно дали присилно. - катастрофална грешка на почеток :\
дали ке помине добро или лошо целава ситуација незнам искрено на да ме води памет повеќе на тоа дека ти подобро ке поминеш односно нема да се објави клипот. пошто гледам уште си на 2 памета ја ти предлагам да легнеш и да се наспиеш асално а утре убаво да си размислиш со ладна глава што ке праиш понатака.
ако решиш да се видиш со него и да му ги објасниш убаво работите те советувам да го снимаш сето тоа за во случај да те присили на некоја работа ( барем ке имаш некаков доказ ако ништо веќе )
ако решиш да не се гледаш и да му дадеш на знаење дека и ти знаеш „да покажеш заби“ онда врати му на пораката што се може да го снајде па нека се размисли. само пази - увек постои опција клипо веќе да е кај некого раширен. и за твое разочарување мора да ти кажам - дури и да го избрише клипот тој ПАК може да се врати со користење на програм .така да нај најсигурна опција би ти било некако да му ја земеш картицата и да ја уништиш па богами и телефонот да му го акнеш од земја (дали ти дали некој друг).

а ти сега размисли што ке правиш и искрено ти посакувам среќа па пиши што ке напраиш и како ке поминеш.

п.с на крај краева и да искочи клипот ич пичка да не те боли... кај нас секое чудо е за 3 дена ко што знаеш и сама.. ке те зборат 2 3 дена недела две после ништо ко да небило дури и ке ти завидуваат некои :\

Zemi pak snimaj oralen so noviot decko pa pratu mu go na ovoj bivsiot neka pukni od maka lol
ако тебе ти е до заебанција имаш подфорум ЧДА оди посмеј се слободно. тука некој моли за помош и за совет така да... воздржи се барем од глупи коментари

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Уште не научивте дека не се снимаат порничи со ,,саканите".......Помала е веројатноста да ве сакаат цел живот , поголема е веројатноста да ви врзат филм дека ве сакаат засекогаш и дека тоа ќе биде еден момент од ,,вечноста" која ви претстои. Плус поголем 7 години, плус тајна врска?! Си нашол малечко да си лажи.
Како беше она песнана ,, Што мислеше што мислеше кад се онадеше"?
Чаре да се разбериш со арно, но стравот че ти биди за цел живот. Никој не ти гарантира дека нема никогаш ама баш никогаш да се појави освен ако му стои в компјутер, го нема на друго место и му прегори хард дискот, ако го чукни утре кола на улица(а никој друг не знај и нема пристап) и слични ступидни ситуации. Поголем анимозитет, поголема шанса да се појави некаде. То е то.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Девојко, ако ти не го спречиш тој мањак, ќе настрада уште некоја девојка. Самата викаш дека веќе чувал материјал од други девојки. Неговиот болен ум функционира на тој начин. Цело време води ладна „врска“ која се сведува само на секс. Типот има пари, има моќ и смета дека може се да поседува. Смета дека секоја девојка може да му падне на колена и да го задоволи. Дури си обезбедува и трофеи кои ги користи за уцена. Тотално пореметен егоцентрик. Запрашај се колку девојќи вака врбувал пред тебе? Колку девојќи се треселе од страв кога ќе се сетат на него. Колку девојќи допрва ќе се потресуваат доколку не превземеш нешто итно!?
Доколку е навистина некое име кај нас, тогаш го ебал ежот. Има на сите медиуми да излезе неговиот перверзен живот.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Ми иде да го натерам да имаме сајбер секс и да го снимам па да видиме после, жими се....
Ова ти е најдобра идеја од сите досега. После типот наместо една, ќе има две снимки. И ќе ти биде многу полесно да објасниш дека два пати не си сакала да се снимате. (y)

N

Nessa Alcarin

Гостин
Многу ми е интересно кога некој ќе направи некоја „беља“ и после се правди со зборовите, ама не јас несакав, бев принудена. Како може да те принуди на оралка и да те снима, ако ти немаш некоја скриена желба за тоа? Мене ми се има случено ова, но моето Не значи Не и телефонот леташе на другата страна од собата.
Штом си се снимала, нема сега потреба за каење и за туфкање во стилот Не ми требаше ова... Ако ти пречи некој да има секс видео со тебе, памет во глава нардниот пат.
И да ти кажам, нема ништо лошо и да излезе видеото во јавност. Не си ни прва ни последна, секое чудо за три дена. Нема да има потреба да се иселиш, да се самоубиеш или да се депримираш.
Стој цврсто позади своите постапки, да си била млада и наивна, да си се снимала, не е крај на светот. Главата горе, си имала оралка, голема работа, не си убила некој на видеото.
Ќе ти мрчат твоите некое време, ќе припаѓаат во несвест, ќе ти држат лекции, ќе ти се качат на глава, и се ќе помине.
Биди јака, не му дозволувај на типот(гадот) да лечи комплекси на тебе.
И уште еднаш, не е крај на свет ако излезе видеото во јавност. Тоа е твоја уметничка точка. Биди позитивна и горда. ;)
п.с. ако му е мал на типот, нема шанси да го прикаже видеото во јавност ... :)

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Сама си го бараш.Сајбер секс бе?Сајбер?:facepalm:
Дечково ке си го исполни посакуваното а ти ке останеш со подзината уста.
Ај така...Додека се мислиш ти што да правиш сметај дека малиот досега се пофалил со снимката во друштво.
Почекај си ти уште малку...Почекај дечко ти да дознае од други.Кој срам ке изеде и тој.А за родителите да не зборувам.Замисли ја реакцијата на некој од твоите родители кога колега ке му каже:Керка ти е хит на интернет.М?
Страв ти е да не направи бившиот нешто?Ке направи додека не реагираш.
Страв и срам ке ти биде да ги погледнеш лугето во околината,ако ги исполни уценувањата...
Ние овде не можеме да те натераме да го пријавиш ти кога очигледно се гледа дека не сакаш.
Размисли малку...не чекај од други решение кога тоа е во твои раце а многу добро знаеш кое е.

Член од
9 јануари 2011
Мислења
418
Поени од реакции
563
Абе ај за неа ке помини муабети.. ама за понатаму за сегашниот дечко ..ах шо памет имате вие..воопшто ако имате...Д Р В А

Член од
21 мај 2012
Мислења
296
Поени од реакции
59
Многу ми е интересно кога некој ќе направи некоја „беља“ и после се правди со зборовите, ама не јас несакав, бев принудена. Како може да те принуди на оралка и да те снима, ако ти немаш некоја скриена желба за тоа? Мене ми се има случено ова, но моето Не значи Не и телефонот леташе на другата страна од собата.
Штом си се снимала, нема сега потреба за каење и за туфкање во стилот Не ми требаше ова... Ако ти пречи некој да има секс видео со тебе, памет во глава нардниот пат.
И да ти кажам, нема ништо лошо и да излезе видеото во јавност. Не си ни прва ни последна, секое чудо за три дена. Нема да има потреба да се иселиш, да се самоубиеш или да се депримираш.
Стој цврсто позади своите постапки, да си била млада и наивна, да си се снимала, не е крај на светот. Главата горе, си имала оралка, голема работа, не си убила некој на видеото.
Ќе ти мрчат твоите некое време, ќе припаѓаат во несвест, ќе ти држат лекции, ќе ти се качат на глава, и се ќе помине.
Биди јака, не му дозволувај на типот(гадот) да лечи комплекси на тебе.
И уште еднаш, не е крај на свет ако излезе видеото во јавност. Тоа е твоја уметничка точка. Биди позитивна и горда. ;)
п.с. ако му е мал на типот, нема шанси да го прикаже видеото во јавност ... :)
eii se falis deka ti se ima sluceno tebe.
uzivas :pos:

N

Nessa Alcarin

Гостин
eii se falis deka ti se ima sluceno tebe.
uzivas :pos:
ејјј страшно.... сум имала секс со дечко ми.... еј сум снимала видео.... Ај да одиме сега групно да се фрлиме во Вардар.
дај бе луѓе пораснете, срамно е да се краде и да се лаже...
Као демек ако нема видео како доказ за оралка, не се случувале оралки меѓу нив??? Сексот е најнормална работа, престанете да го правите како да е нешто лошо.
Муабетот е дали ти е фетиш да се снимаш за време на секс или не. Мене не ми е, затоа досега не сум правела такви работи. Зошто кога ќе снимиш такво видео, треба да си спремен и за „последиците“.

Член од
21 мај 2012
Мислења
296
Поени од реакции
59
ејјј страшно.... сум имала секс со дечко ми.... еј сум снимала видео.... Ај да одиме сега групно да се фрлиме во Вардар.
дај бе луѓе пораснете, срамно е да се краде и да се лаже...
Као демек ако нема видео како доказ за оралка, не се случувале оралки меѓу нив??? Сексот е најнормална работа, престанете да го правите како да е нешто лошо.
Муабетот е дали ти е фетиш да се снимаш за време на секс или не. Мене не ми е, затоа досега не сум правела такви работи. Зошто кога ќе снимиш такво видео, треба да си спремен и за „последиците“.
seksot e najnormalna rabota ok toa e jasno,
no zavisi kako go pravime.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Абе ај за неа ке помини муабети.. ама за понатаму за сегашниот дечко ..ах шо памет имате вие..воопшто ако имате...Д Р В А
И што со сегашниот дечко?? Што ако дознае? Крај на свет?
Не ви е јасно дека кога влегуваш со некој во врска, треба да прифатиш дека таа личност имала и минато пред ти да се појавиш во нејзиниот живот.
Ако ја сакаш таа личност, доволно, тогаш ќе ги сакаш (или ќе се научиш да живееш со) сите најзини мани и грешки кои ги има направено. Ако не ја сакаш доволно или едноставно неможеш да живееш со фактот дека девојка ти имала секс со дечкото пред тебе, тогаш не се ни обидувај да влегуваш во врска.
--- надополнето: 15 септември 2012 во 12:30 ---
seksot e najnormalna rabota ok toa e jasno,
no zavisi kako go pravime.
Никој не е совршен. Престанете да барате совршенство во партнерот, кога и вие не го поседувате истото. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom