F
FARANG
Гостин
Многу си наивна. Има клипови од други девојки, со тебе не излегува во јавност (се криете) има фирма (пари), те снима и уценува и ти уште веруваш во тоа што он ти збори? Абе девојко те/се крие оти не си единствена. Тој не сака да те врати ниту да има врска со тебе тој едино сака пак да му го испушиш онака кога е слободен. Ако ти уште ова не можеш да го видиш тогаш ти нема спас и набрзо ќе станеш фаца. Тоа дека он имал бизнис дрн дрн јариња ама баш ич не игра улога. Ако те снимал со мобилен он не е на филмот и никој нема да го знае. Види ги само мак клиповите на нет и ќе ти стане јасно како се движат работите. Него ама баш ништо нема да му се случи престани да си правиш филм. Убаво размисли што ти знаеш за него што можеш да го искористиш и спреми се за војна ова мирољубиво нема да се реши. Леандра убаво ти кажа.
7 години е постар од мене. И од таа причина според него и немавме нормална врска, не се експониравме во јавност, не искачавме заедно во друштво, цело време само јас и он. Не викам дека не му значев, само не знам зошто му беше толку битно што ќе помислат другите за нас.п.с. И јас мислам да се видам со него, и да му објаснам на убав начин, зашто секогаш кога сме се карале зборел секакви работи што не ги мислел, па така мислам и за ова дека го збори во афект и не бира средства за да ме убеди да се видам со него.