Не зборам за Тончи конкретно, али општо, многу ги има, миљарда, шо ги знаат Нирвана само по Тин спирит и само ради таа песна го купуваат албумот, и тврдат дека Нирвана се закон, и за пример за најдобра песна ја кажуваат Тин спирит..... Зашто??? Зашто само таа ја чуле.... Песната е ОК, али Нирвана има уште албуми зад себе... Според мене, најбољи албум е In Utero...
Ја како експерт за темава(леле ама сум нрацисиден) одговорно ви трвдам дека 10% па дури и само теен спирит е боље да се слуша отколку 100% цеца:helou:
Точно, такеее.
И уште да потсетам дека Нирвана сите ја знаат поради тоа што Кобејн се упука на млади години. А музиката ја познаваат 10% од тие што чуле нешто како група Нирвана...
Во секој случај за музиката на Нирвана, пораснав со тие песни.
И секогаш ќе имаат голема убавина за мене.
А ја диадора и пума:pos2:Јас највеќе би сакал некоја дражасна девојчица да ми ја испее "Rape Me".
А навистина мајци Нирвана носеа скоро сите деца на времето. Ја у тоа време беф спортист и си носеф Адидас
А ти демек се разбираш од било каква музика?ja mislam deka nirvana se tapa i deka toj kobejn od koa ke se izdrogira go pukaat flesovi i pisue sranje pesni.
Не ми се верува дека вакви ко тебе уште има-ама не се мешам ако проолжиш вака сам ќе го јадеш стапот.ja mislam deka nirvana se tapa i deka toj kobejn od koa ke se izdrogira go pukaat flesovi i pisue sranje pesni.
Да продолжеше со рокенрол животот дефинитвно сега ќе беше ,-[FONT="]". . . .I don't have the passion anymore, and so remember, it's better to burn out than to fade away. . . ."
[/FONT]
[FONT="]Kurt Cobain da ne bese mrtov ke stanese ona sto denes e axel rose - moe mislenje
[/FONT]
Хммм интересно,има нешто тука-посебно делот со боно ми се допадна.Ќе се бореше против Боно, и сличните на него кои со својата слава им помагаат на перачи на пари кои се залагаат за „светски мир“. Ќе праеше концерти ко Продиџи. Ќе се мачеше како десеттиот јубилеен албум да не испадне шити иако веќе 2-3 години нема инспирација...
Ќе се дрогираше ко Кит Ричардс у најбољи дани....