Протести против поскапувањата на струјата, парното, бензинот...животот! [вторник, 18 ч.]

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Ова се све пропали особи на сликиве кои едини излез им е преку партија, за жал на државата и паметните деца кои живеат тука. Ругоба една....
Може е ругоба и д'дка, ама може оралните способности и се на нивоУ.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Ок, сеа ми пукна филмот. ПА НАЈГЛУПИТЕ ПОЛИТИЧАРИ ГИ ИМАМЕ БЕ, КАКО МОЖИ ОНИЕ ТЕНЕЌИЊА ДА СЕДАТ ВО ПАРЛАМЕНТОТ БЕ, КАКО МОЖИИ ОНИЕ ДРВА ДА БИДАТ НА ВЛАСТ. Самите си се налепија дека имаат некоја врска со поскапувањата и дека се поврзани со ЕВН и дека тие раководат со Регулаторна. Па кој ти протестира бе будало една против твојата партија, неандерталецу глупав. Ако протестирав против твојата партија,власт, кауза и што и да било, ќе одев јас пред ЕВН да протестирам, а ? Будали прости, не писмени, без идеи, клошарана . Ти мене ќе ме оцрнуваш дека сум дел од некоја партија ? Море марш у курац . Вие сте господата со мувата на капата. Се плашите бизнисот да не ви пропадни со лапање и перење на пари па сега ќе не нарекувате нас партиски војници ? Па ако застанат СДСМ од наша страна на протестите, ќе ги отерам у три лепе бе .. Немаше да давам на секој собир пари за правење плакати и транспаренти ако бев дел од партија.. Овциии се сите, целиот македонски народ. ДА ОДИШ НА КОНТРА ПРОТЕСТ НА ПРОТЕСТ - ПРОТИВ ПОСКАПУВАЊЕТО НА СТРУЈАТА, ГОРИВОТО И СЕ ОСТАНАТО - ПА КОЈА БУДАЛА ТРЕБА ДА СИ БЕ ц,ц,ц..
Се извинувам за вулгарностите али ова стварно је премина секоја граница .. Срамота. Не ми се живее веќе во ова гомно од држава..
Тргни ги шишињава, лоши времиња се денес лесно можат да ти чукнат на врата и да си добиеш кривична за потикнување на насилство , потикнување и планирање на терористички активности.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Мислам дека Вемерото треба да го патентира изумот КОНТРА-ПРОТЕСТ. Ако некоја друга влада во иднина проба да го користи - оп тужба.
Сериозно ние сме единствена држава каде што има таква работа како контра-протест.

Али тоа е кога имаш 200 000 државна администрација под своја контрола се е лесно.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.934
Поени од реакции
45.051
Ок, сеа ми пукна филмот. ПА НАЈГЛУПИТЕ ПОЛИТИЧАРИ ГИ ИМАМЕ БЕ, КАКО МОЖИ ОНИЕ ТЕНЕЌИЊА ДА СЕДАТ ВО ПАРЛАМЕНТОТ БЕ, КАКО МОЖИИ ОНИЕ ДРВА ДА БИДАТ НА ВЛАСТ. Самите си се налепија дека имаат некоја врска со поскапувањата и дека се поврзани со ЕВН и дека тие раководат со Регулаторна. Па кој ти протестира бе будало една против твојата партија, неандерталецу глупав. Ако протестирав против твојата партија,власт, кауза и што и да било, ќе одев јас пред ЕВН да протестирам, а ? Будали прости, не писмени, без идеи, клошарана . Ти мене ќе ме оцрнуваш дека сум дел од некоја партија ? Море марш у курац . Вие сте господата со мувата на капата. Се плашите бизнисот да не ви пропадни со лапање и перење на пари па сега ќе не нарекувате нас партиски војници ? Па ако застанат СДСМ од наша страна на протестите, ќе ги отерам у три лепе бе .. Немаше да давам на секој собир пари за правење плакати и транспаренти ако бев дел од партија.. Овциии се сите, целиот македонски народ. ДА ОДИШ НА КОНТРА ПРОТЕСТ НА ПРОТЕСТ - ПРОТИВ ПОСКАПУВАЊЕТО НА СТРУЈАТА, ГОРИВОТО И СЕ ОСТАНАТО - ПА КОЈА БУДАЛА ТРЕБА ДА СИ БЕ ц,ц,ц..
Се извинувам за вулгарностите али ова стварно је премина секоја граница .. Срамота. Не ми се живее веќе во ова гомно од држава..
Треба да си

Билјана Тодоровска

Денес лошо е детето да ти биде наркоман, геј, да гледа индиски и турски серии, Билјана Тодоровска, плакатолепач, криминалец, и слично ...

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Тргни ги шишињава, лоши времиња се денес лесно можат да ти чукнат на врата и да си добиеш кривична за потикнување на насилство , потикнување и планирање на терористички активности.
Фала на совет, али искрено ме заболе за нив. Си имаат своја заднина шишињата, не поттикнувам јас ништо друго освен тоа да бидеме иновативни, а шишињата се дело на непознат автор. Ако не го искажам моето мислење тогаш нека бидам мртов. Знам како да се справам, ако дојди до нешто..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.934
Поени од реакции
45.051
Може е ругоба и д'дка, ама може оралните способности и се на нивоУ.
Не д'тка оваа, таа плавата го имаше тој проблем, оваа е добар оратор, всушност во потесниот избор влегоа она и таа плавата што се губеше пред камерите на Сител и стана хит на интернет, а победи искривенава, натпреварувањето беше организирано лани, за време на лешинарските контра протести за убиството на Мартин Нешковски, кога лешинарите излегоа и се спротиставија и на семејството на Мартин, и еве, пред извесно време конечно наградата беше врачена, ко што гледаме по сликава.

Аплаузи.

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Хемиски коктел е подобар од молотов.
Ма не е ова коктел, слатко од слива е, немаше тапи па мораше со нешто да се затвори за да не ја изгуби аромата и вкусот. :)

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
причина повеќе зашо дане се врнам у Македонија .. ама морам :S

Се гледа ова , клањање пред споменици на мртви терорити , преименување улици со македонски борци со улици со планински борци , преименување школа итн .. шо повеќе бре треба да се случе за да реагират пичките политичарски ??

B

Black Guard

Гостин
Мислам дека Вемерото треба да го патентира изумот КОНТРА-ПРОТЕСТ. Ако некоја друга влада во иднина проба да го користи - оп тужба.

И политички бреинвашинг како и постојани репетиции на расипан микрофон-во времето на Б.Ц,Во времето на Б.Ц и пак во Времето на Б,Ц...аман веќе и Б.Ц е виновен за се а реално ми се здосади.да фо слушам името-не дека е искусен и долго време на сцената-очигледно веќе не е ин-сега на повешина исплови неспособноста на пастилот,следнебиците нивни како и нивните матни зделки.

Друг патент е Успешната Лоботомија на младината со давање лажна претстава за поранешната држава и поредок а најопасна и токму таа лоботомијакоја ги а одржа е националистичката лоботомија ама прави националисти и патриоти не амнестираат злочинци за фотеља така да маската одамна им е деформирана како лицето на мајкл џексон па Македонија(ако ја исклучиме 2001ва) не памти полош период од сегашниов како на економски план со поскапување,отпуштања од работа, мобинг и партиски ангажмани па се до политичка нестабилност и досега нерегистрирана стапка на сиромаптија и безработица-во франција д дојде вдо 25% невработеност и расфрлање национално богатство или ќе бега цела влада или нема друго освен гилотината.

Аааа даааа друг Патент а и МиленРеши многу мидтерии воедно да се прогласат за Културно и Историско богатство и тоа со вредност 10х кг

Знаете што е најтрагичмо м??

ШТО МЕМА ЕФЕКТ и сега почнувам да се прашувам каде се душегрижноците на просечниот работник ЛЕНКА здружението кои крекаат со флаерчњ а имаат членство од над 7000 души, каде е исто така АНАРХИСТИЧКИ ФРОНТ кои протестираа за поддршка на Грчката младина и СТУДЕНТИ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ а не трупови како нашиве студенти и интеЛЕктуалци-сега госпда и госпоѓи/ци од Ленка е потребен вашиот глас а не Флаер, сега наши Анархисти ПРИЗНАВАМ дека топлификација не краде,исто и ЕВН, вие ги поддржавте грчките идеолошки истомисленици а СЕГА е ВРЕМЕ ЗА ПРОТЕСТ и ОДБРАБНА на ЧЕСТА и ДОСТОИНСТВОТО-бидекќи без разлика на идеологија и вкус иетнос вера и тие две равоти не прават ЛУЃЕ.
Приликава ја користам да ги повикам и моите ценети сограѓани Албанци, Штета што нема да можеме да јадеме Кремче,Баклава или боза уз муабет туку ќе треба ЗАЕДНО за НАШАТА иднина и животниот стандард на идните поколенија-ВРЕМЕ Е НИЕ ДА ПОСТАВИМЕ ЦРВЕНИ ЛИНИИ!!!!!

Jazz Nigga напиша:
Фала на совет, али искрено ме заболе за нив. Си имаат своја заднина шишињата, не поттикнувам јас ништо друго освен тоа да бидеме иновативни, а шишињата се дело на непознат автор. Ако не го искажам моето мислење тогаш нека бидам мртов. Знам како да се справам, ако дојди до нешто..​

Убаво ти вика немора да ти влезат,сами ќе ти шибнат хероин и ќе те средат па и кодош ќе се најде кој ќе потпише, а може и при рутинска контрола.

Убаво ти вика човекот-не им сече многу на вие-не ти викам да се плашиш напротив СПРОТИВСТАВИ СЕ но Демократски само МАОВНОСТ ТРЕБА.

А ако има контрапротес се откажувам од Македонија;)

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Просто е бе луѓе. Изглеа дека државата си зазеде страна да ги брани ЕВН и Регулаторна и се сврти против нас народот. Епа и јас изглеа е време да се свртам против власта и државата за да си го одбранам своето достоинство и чест.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Слобо го има патентирано, али умре човекот, нема кому да му исплаќаат. :D

Инаку, што повеќе ги споменувате, толку повеќе им помагате на „контра-протестантите“ во нивната агенда.

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Од толку пушење к*рац у партија само за ораторка може да те прогласат. Ме интересира дали на останатите учесници им дале вазелинче како утешна награда...

Kajgana Shop

На врв Bottom