Ок, сеа ми пукна филмот. ПА НАЈГЛУПИТЕ ПОЛИТИЧАРИ ГИ ИМАМЕ БЕ, КАКО МОЖИ ОНИЕ ТЕНЕЌИЊА ДА СЕДАТ ВО ПАРЛАМЕНТОТ БЕ, КАКО МОЖИИ ОНИЕ ДРВА ДА БИДАТ НА ВЛАСТ. Самите си се налепија дека имаат некоја врска со поскапувањата и дека се поврзани со ЕВН и дека тие раководат со Регулаторна. Па кој ти протестира бе будало една против твојата партија, неандерталецу глупав. Ако протестирав против твојата партија,власт, кауза и што и да било, ќе одев јас пред ЕВН да протестирам, а ? Будали прости, не писмени, без идеи, клошарана . Ти мене ќе ме оцрнуваш дека сум дел од некоја партија ? Море марш у курац . Вие сте господата со мувата на капата. Се плашите бизнисот да не ви пропадни со лапање и перење на пари па сега ќе не нарекувате нас партиски војници ? Па ако застанат СДСМ од наша страна на протестите, ќе ги отерам у три лепе бе .. Немаше да давам на секој собир пари за правење плакати и транспаренти ако бев дел од партија.. Овциии се сите, целиот македонски народ. ДА ОДИШ НА КОНТРА ПРОТЕСТ НА ПРОТЕСТ - ПРОТИВ ПОСКАПУВАЊЕТО НА СТРУЈАТА, ГОРИВОТО И СЕ ОСТАНАТО - ПА КОЈА БУДАЛА ТРЕБА ДА СИ БЕ ц,ц,ц..
Се извинувам за вулгарностите али ова стварно је премина секоја граница .. Срамота. Не ми се живее веќе во ова гомно од држава..