this changes everything, again.Новиот конектор им е главниот адут
--- надополнето: 12 септември 2012 во 19:54 ---
Камерата може да снима и панорама
А што очекуваше ? Вселенски брод? )Толку?
Сони Ериксон таа панорама со движење ја имаат 2 години, ама нема везе може сега и некоја тужба да добијат од Apple.
Не, очекував нешто поинвативно и пожестоко какво што можеше да понуди Стив Џобс. Ама изглеа грешка мисла имав дека умрел само човек, умрел и голем напредок во ејпл. Жалосно потрожшени 30 мин од мојов живот. Многу послабо од хатеце и нокиа лумиаА што очекуваше ? Вселенски брод? )
То је веч филозофско питање.И? Бољи е од HTC ONE X? (Планирам да зеам нов телефон па, сечиво мислење ми е добродојдено)
Ако планираш бољи од ајфон петкава да земиш, земи сони ериксон сатио хахИ? Бољи е од HTC ONE X? (Планирам да зеам нов телефон па, сечиво мислење ми е добродојдено)
Незнам што очекувавте, но технологијата е таа веке неколку години, се што се прави е на софтверски план и на дизајнерски, според мене сеуште најфин на овој поглед е Iphone....Не, очекував нешто поинвативно и пожестоко какво што можеше да понуди Стив Џобс. Ама изглеа грешка мисла имав дека умрел само човек, умрел и голем напредок во ејпл. Жалосно потрожшени 30 мин од мојов живот. Многу послабо од хатеце и нокиа лумиа
Сочуство за акциите на ејпл.
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s-4369.phpИ? Бољи е од HTC ONE X? (Планирам да зеам нов телефон па, сечиво мислење ми е добродојдено)