Фан Клуб: Арсенал

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
ЈУНАЈТЕД ОЧЕКУВА ВЕСТИ ОКОЛУ ВАН ПЕРСИ
Манчестер Јунајтед очекува вести околу повредата на Робин ван Перси, која ја заработи на дуелот со Унгарија.
Напаѓачот беше повлечен од игра на дуелот со Унгарија, но селекторот Луис ван Гал вели дека не станува збор за сериозен проблем.
’’Не беше многу сериозно, но не сакавме да превземаме ризик.’’ - рече Ван Гал.

Го стигаат клетвите полека :D

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
ЈУНАЈТЕД ОЧЕКУВА ВЕСТИ ОКОЛУ ВАН ПЕРСИ
Манчестер Јунајтед очекува вести околу повредата на Робин ван Перси, која ја заработи на дуелот со Унгарија.
Напаѓачот беше повлечен од игра на дуелот со Унгарија, но селекторот Луис ван Гал вели дека не станува збор за сериозен проблем.
’’Не беше многу сериозно, но не сакавме да превземаме ризик.’’ - рече Ван Гал.

Го стигаат клетвите полека :D
Аман немој, не го спомнуај. Уште ништо кај не беше пишано вчера, овие од јунајтед одма најавија дека ќе славиме:facepalm:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Зошто се замарате со играчи на конкурентот ? Ве молам.

Друго, како издржвате 10 дена без ПЛ ? :))) Едвај чекам да дојди сабота. :D

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.482
Поени од реакции
10.219
Зошто се замарате со играчи на конкурентот ? Ве молам.

Друго, како издржвате 10 дена без ПЛ ? :))) Едвај чекам да дојди сабота. :D
Ќути брат,дијазепами голтам од нервоза веќе :) :) :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Додека го чекаме сите новиот натпревар да ве поздравам Ганери :)
Можно е ? Валидно е ? Смеј вака ?
--- надополнето: 12 септември 2012 во 23:54 ---
Едит: Според британски The Sun, Арсенал ќе се обиде во јануарскиот преоден рок да го доведе Дидер Дрогба.

Арсенал веќе се распрашувал кај шангајскиот тим околку можноста за ангажман на поранешниот играч на Челзи, Дидер Дрогба.

Да потсетиме, клубот на Николас Анелка и Дидер Дрогба се наоѓа во финансиски проблеми и според кинеските медиуми не е во можност да ги плаќа огромните плати на Дрогба и Анелка. Се претпоставува дека Дрогба добива 200.000 фунти неделна плата.

Освен Арсенал, за услугите на напаѓачот на Брегот на Слоновата Коска е заинтересиран и Јувентус, а најново е дека и Ливерпул е заинтересиран за Дрогба. Британските медиуми шпекулираат дека наводно и Мурињо се интересирал за својот поранешен играч додека беше менаџер на Челзи.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Да, а ние дефинитивно сме во можност да му плаќаме 200 илјади неделно. :pos:
Толку на РвП не бевме спремни да му дадеме, не па на овој.
Ах бе.

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
http://www.arsenal.com/news/news-archive/team-news-diaby-szczesny-walcott-and-more За Диаби шансите да игра се 50-50 вика професорот..Сепак имам претчуство дека нема да игра.
Нема потреба да ризикуваме со него. Малку му фали до повреда која ќе му ја заврши сезоната. За еден натпревар ќе ја скрпиме некако.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581

Kajgana Shop

На врв Bottom