Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
P

PewDiePie

Гостин
И зашто сте толку дволични. Пандев не можел да издржи 60 минути(а за Наполи кога не беше Лавеци играше 90 минути), а го купуваме Касано кој за 40 минути го оставај јазикот на терен + не помага во одбрана...

Ете затоа сме толку критични...

не коментирам повеќе за пандев...
Озбилно,да го дадеш Пандев да го земеш Касано.........

Ај да не коментирам,ама интер бараа играч што си го имаа во тимот,кој алварез кој кутињо кој касано.....бокли вода можат на Пандев да му носат. За Паласио да има место за Пандев да нема. :facepalm:

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Озбилно,да го дадеш Пандев да го земеш Касано.........

Ај да не коментирам,ама интер бараа играч што си го имаа во тимот,кој алварез кој кутињо кој касано.....бокли вода можат на Пандев да му носат. За Паласио да има место за Пандев да нема. :facepalm:
Овој мудар коментар ми личи ко ја да ги коментирам политичките избори во Мадагаскар.
Пандев по 2010 година во Интер беше во се полоша и полоша форма,оној кој го следел,за разлика од тебе, го знае тоа. Тоа беше најлошо за самиот играч, кој беше на работ да загуби секаков углед на добар играч во европа. Затоа што за да го постигне учинокот на Касано во два натпревари (1 гол и 1 асистенција), на Пандев му требаше,во Интер, околу пола сезона.
А добиваше шанса и играше натпревари, но тоа беше за жал, освен голот против Баерн нема по што да го паметиме по 2010.
Затоа самиот играч беше среќен што доби шанса во нова средина, и самиот истакнувајќи дека играта во Наполи му лежи повеќе.
И јас му посакувам среќа. Тоа не е ни прв ни последен пример играч,па и најголем талент, да не може да се пронајде во некој тим, да почне да оди надолу, да го смени тимот и да си ја врати формата.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.947
Да де, ама другите не гледаат дека има и други фактори во животот. Битно е дека изиграл добро за Македонија и сега ќе кукаме по него, не е битно дали бил скаран со некој во Интер, дали бил среќен во Интер итн итн.
Да не се разбереме погрешно, со оглед на играчите кои ги носевме Пандев можеби и требаше да остане, но ете и тој изјави дека во Наполи се осеќа подобро и нека му е со среќа и нека биде најдобар играч таму.
Работава е Форлан ако изигра добар натпревар во Атлетико Минеиро или кај и да отиде ќе кукаме каков играч сме дале.. Едноставно не може секој играч да се снајде во секој тим.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Не бе, кажи ми ти зашто да бидеме со пофални зборови? За кој играч? Кој што покажал нешто посебно во Интер(или после Интер) од напаѓачите?

И зашто сте толку дволични. Пандев не можел да издржи 60 минути(а за Наполи кога не беше Лавеци играше 90 минути), а го купуваме Касано кој за 40 минути го оставај јазикот на терен + не помага во одбрана...

Ете затоа сме толку критични...

не коментирам повеќе за пандев...
можеби зошто касано за тие 40 мин по натпревар има подобар учинок од пандев во цела 2010 година. исто и паласио. не знам никогаш не сум имал некое високо мислење за пандев а македонската јавност и сите стручњаци што ликуваат сега си знаат какво мислење имаа за него до пред некој месец. криво ми е за балотели , криво ми е за ето , за цезар ама никако за пандев. освен односот на curva nord спрема него како и сумата за која го дадовме .... не може пандев да вреди 7 мил. а езекиел лавеци 40 ....

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Дајте бе доста со Пандев,тој само добро играше додека беше под водство на Мурињо,само тогаш знаеше да игра како што треба и се бара од него.

Балотели да го задржеше Морати,сега немаше да се бара бек ап играч за Милито,а може да игра и по крилните позиции.

Милито

Коутињо-Снајдер-Балотели

и кој сака нека дојде.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Е кога веќе го спомнавте Пандев што мислевте за него како играч на Интер? Ама најреално.
(не бев на форумов кога играше во Интер :) )
Искрено и да биде најдобар на свет, ме изгуби како фан негов затоа што е препотентно, сељачко педерче што се курчи

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Па сите играчи играа добро кога беше мурињо одкога си замина тој сите беа срање и оште се праате мабет. А Пандев е 100 пати подобар од Касано можеби на Пандев јазико му излеваше после 60 минута а на касано после 20 минута се губа од свемиро.

Чекич

Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Па сите играчи играа добро кога беше мурињо одкога си замина тој сите беа срање и оште се праате мабет. А Пандев е 100 пати подобар од Касано можеби на Пандев јазико му излеваше после 60 минута а на касано после 20 минута се губа од свемиро.
толку се меси роналдо пандев па сите други.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Мирен фан-клубов и од нигде никаде ја се појавувам со прашање и одма почнавте со дискусии :D

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
зошто сте толку критични??..
Се в ред, него мене нешто друго ме буни...Да не е хакнат профилов бе ? :)
--- надополнето: 12 септември 2012 во 23:47 ---
--- надополнето: 12 септември 2012 во 23:49 ---

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Еееј Пандев, ви текнува во 2010 против Барса кога го претрча Дани Алвеш?

Алоууу, каков црн Пандев, тоа беше Мурињо на дело со неговите мотивации! :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
Шо ќе праиме муабет, од составот 4-5 души се првотимци на репрезентациите, а интер не игра ништо веќе втора недела.
едини муабет дека се враќа ханданович и дека се враќа Алварез. Макар да би му дал на алварез уште месец одмор just to be sure :)

Чекич

Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Еееј Пандев, ви текнува во 2010 против Барса кога го претрча Дани Алвеш?

Алоууу, каков црн Пандев, тоа беше Мурињо на дело со неговите мотивации! :)
а ти текнува пандев 2011 кога не можеше ни сумо борач да претрча ... какov мурињо тоа беше пандев со неговите капацитети :)

Kajgana Shop

На врв Bottom