Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.947
Абе каков капитен какви бакрачи ние екипа сеуште асолно немаме склопено како што треба вие во капитен се запнавте..небаре кознај колку е битен капитенот..
Најбитен е од сите. Нека бидат Ибра или Балотели капитени и ќе видиш екипата до кај ќе тера.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Леле бе дојде време и шлајм како Зампа да си игра курот со нас,играта у стил ви продадов ѓубре у форма на такозвани плашлив дефанзивец :pos:

Ама искрено,кога ќе видам топка у тој Силвестре коски ми се тресат да не направи некоја глупост,ептен ми делува нестабилно,во дуелите влага нестабилно,во воздушните дуели исто...а за да повлече топка напред,е тоа е веќе бајка.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252
Sreka otkako go prodade Silvestre, Palermo ja opravija igrata vo odbrana, se gleda toa po sezonava, najbolji se.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Хандавоиќ валда ќе брани за натпреварот со Торино.
Исто прочитав Алварез е скоро 100% фит, ќе биде на располагање.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.947
Хандавоиќ валда ќе брани за натпреварот со Торино.
Исто прочитав Алварез е скоро 100% фит, ќе биде на располагање.
Одлично! Се комплетира тимов лека полека, нема веќе повредени играчи, зборам од побитните во тимот. Страма ќе биде на слатки маки за изборот на првите 11мина. Очекувам победа со Торино и да ја вратиме самодовербата по поразот од Рома.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
Одлично! Се комплетира тимов лека полека, нема веќе повредени играчи, зборам од побитните во тимот. Страма ќе биде на слатки маки за изборот на првите 11мина. Очекувам победа со Торино и да ја вратиме самодовербата по поразот од Рома.
Глеам на фан пејџот, и вие ќе се комплетира за дуелот против Торино во некој кафич низ Скопје:D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.947
Глеам на фан пејџот, и вие ќе се комплетира за дуелот против Торино во некој кафич низ Скопје:D
Знам, го лајкнав тоа, таман групен сеир на Деко ќе му удриме, и на Син нормално за Новак малце :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.947
Богами да не го продадеа сега со Милито и Касано ќе газеа, а позади нив Снајди, ебење ќе беше.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Е кога веќе го спомнавте Пандев што мислевте за него како играч на Интер? Ама најреално.
(не бев на форумов кога играше во Интер :) )

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.169
Поени од реакции
12.973
Е кога веќе го спомнавте Пандев што мислевте за него како играч на Интер? Ама најреално.
И тогаш се најбољи за него се збореше.Како бил у јака форма,како можел да истрча 2 утакмици по ред....or not???:D

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
стандард ....го бива за изнудување/фаул/проигрување - не го бива за финиш и нема кондиција до после 60мин. . .

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Немаше, сега игра 90 минути. Пандев си е Пандев, џабе зборите, знае да направи добра асистенција, не е себичен, борбен е, но тоа е тоа.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Пандев е добар играч но едноставно не трча чоекот..денешниот фудбал бара трчање тој кутриот едвај 60 минути издржваше и капитулираше..инаку со Снајдер и Ето одлично комбинираа едно време:D
--- надополнето: 12 септември 2012 во 02:48 ---
Пандев е Шекспир за секое наше заслување од 2010 па навака...
--- надополнето: 11 септември 2012 во 23:02 ---
Пандев е Шекспир за секое наше заслување од 2010 па навака...
зошто сте толку критични??..како одвај да чекате некое наш поранешен играч да изигра одличен натпревар и да критикувате..реално Пандев неможеше да оди во Интер плус искаран со сите и немаше никаква основа за да продолжи..а за засилувањата сигурен сум дека Алварез е поквалитетен играч од Пандев и верувам дека ќе го докажи...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
зошто сте толку критични??..како одвај да чекате некое наш поранешен играч да изигра одличен натпревар и да критикувате..реално Пандев неможеше да оди во Интер плус искаран со сите и немаше никаква основа за да продолжи..а за засилувањата сигурен сум дека Алварез е поквалитетен играч од Пандев и верувам дека ќе го докажи...
Не бе, кажи ми ти зашто да бидеме со пофални зборови? За кој играч? Кој што покажал нешто посебно во Интер(или после Интер) од напаѓачите?

И зашто сте толку дволични. Пандев не можел да издржи 60 минути(а за Наполи кога не беше Лавеци играше 90 минути), а го купуваме Касано кој за 40 минути го оставај јазикот на терен + не помага во одбрана...

Ете затоа сме толку критични...

не коментирам повеќе за пандев...

Kajgana Shop

На врв Bottom