Интересничко ти е да си читаш кај нас а?Абе остајте тоа слушнав дека ФА на баранје на Ливерпул ФКК (фан клуб кајгана) го продолжиле преодниот рок на неопределено време се со цел да можат да се ослободат од некои нивни непотребни навивачи
Не бе таман работаИнтересничко ти е да си читаш кај нас а?
Сакаш да си на наше место ама нема . Можеш само отстрана да гледаш .Не бе таман работа
Што двајца играчи на Манчестер, кога влегоа Велбек и Стариџ живна играта, да не беше Велбек и Клеверли прошлата немаше да пуца Лампи пенал.Англија - Украина
2ца играчи на манчестер
голот на украина
Доволен е ВебТаман работа за Ливерпул Перси да требал.
Како играле другите незнам пошто не ја гледав а и онака не ме интересира пошто не навивам за нив, чисто искоментирав на смешните промашувања на фудбалерите на МанчестерШто двајца играчи на Манчестер, кога влегоа Велбек и Стариџ живна играта, да не беше Велбек и Клеверли прошлата немаше да пуца Лампи пенал.
Оксладе беше ко мува без глава, Харт исто.
Клеверли не е некој реализатор освен кога не игра на крило како што беше за вотфорд и виган така да и посмешни ситуации од овие има промашувано, затоа и ти реплицирав. Само тогаш не е продуктивен како што е на средината.Како играле другите незнам пошто не ја гледав а и онака не ме интересира пошто не навивам за нив, чисто искоментирав на смешните промашувања на фудбалерите на Манчестер
Њењење... море каква текма ќе биде, едвај ја чекам.Таман работа за Ливерпул Перси да требал.
Абе и инвалид да беше требаше да го погоди она едното не ме заебавај, башка 10ка носиКлеверли не е некој реализатор освен кога не игра на крило како што беше за вотфорд и виган така да и посмешни ситуации од овие има промашувано, затоа и ти реплицирав. Само тогаш не е продуктивен како што е на средината.