Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај завршија националните обврски па за 4 дена ќе гледаме ЕПЛ наместо да се нервираме за дрвцава наши

Абе остајте тоа слушнав дека ФА на баранје на Ливерпул ФКК (фан клуб кајгана) го продолжиле преодниот рок на неопределено време се со цел да можат да се ослободат од некои нивни непотребни навивачи :pos:
Интересничко ти е да си читаш кај нас а? :)

Англија - Украина

2ца играчи на манчестер (n)(n)(n)
голот на украина :cuc::cuc:

Англија - Украина

2ца играчи на манчестер (n)(n)(n)
голот на украина :cuc::cuc:

Што двајца играчи на Манчестер, кога влегоа Велбек и Стариџ живна играта, да не беше Велбек и Клеверли прошлата немаше да пуца Лампи пенал.

Оксладе беше ко мува без глава, Харт исто.

Се надевам дека не е. Кој ќе ги трпе да зборуваат дека не ни играле со целиот состав :icon_lol:.

Ќе се скрпиме некако :D

Што двајца играчи на Манчестер, кога влегоа Велбек и Стариџ живна играта, да не беше Велбек и Клеверли прошлата немаше да пуца Лампи пенал.

Оксладе беше ко мува без глава, Харт исто.

Како играле другите незнам пошто не ја гледав а и онака не ме интересира пошто не навивам за нив, чисто искоментирав на смешните промашувања на фудбалерите на Манчестер ;)

Како играле другите незнам пошто не ја гледав а и онака не ме интересира пошто не навивам за нив, чисто искоментирав на смешните промашувања на фудбалерите на Манчестер ;)
Клеверли не е некој реализатор освен кога не игра на крило како што беше за вотфорд и виган така да и посмешни ситуации од овие има промашувано, затоа и ти реплицирав. Само тогаш не е продуктивен како што е на средината.

Конечно вистинскиот фудбал е назад а не ова срањава што ги гледавме :D
--- надополнето: 12 септември 2012 во 00:54 ---
Клеверли не е некој реализатор освен кога не игра на крило како што беше за вотфорд и виган така да и посмешни ситуации од овие има промашувано, затоа и ти реплицирав. Само тогаш не е продуктивен како што е на средината.

Абе и инвалид да беше требаше да го погоди она едното не ме заебавај, башка 10ка носи :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom