Row-Corp
hasta la victoria siempre
- Член од
- 1 јуни 2010
- Мислења
- 51
- Поени од реакции
- 25
Немој така па Шумуликовски е балканскиот Стивен ЏерардШумуликоски
За мене Глигоров изигра супер со Хрватска незнам зашто менува со ова дрвово
Немој така па Шумуликовски е балканскиот Стивен ЏерардШумуликоски
Загарантиран прв тим си има дрвото, ништо чудно.Шумуликоски
Величе е икона на Македонскиот фудбал и при првата укажана шанса јас од него ќе побарам да ме научи некои финтици како Стивен Џерард пошто во Англија дур играл многу ги мешале.Кога ќе прочитам мислење дека Величе е добар и ништо не му фали, знам дека на човештвото му се приближува апокалипса.
Кој знае каква утакмица си гледал ти.Тие што ја гледаа шкотска против србија им е јасно за каква репрезентација станува збор , имаат млада репрезентација , играат брз фудбал , со пресинг цело време , добри напаѓачи , брзи продорни играчи по крилните позиции денес очекувам таму да се Најсмит и Малони ...
Ти може не си Бил Гејтс ама за разлика од таквата игра на Хрватска против нас Шкотска се каде каде поагресивни и побрзи во нападите !! Како бе кои напаѓачи им се добри ?? Најсмит , Милер , Морисон , Малони ...Кој знае каква утакмица си гледал ти.
Ако Шкотска игра брз фудбал, ја сум Бил Гејтс. И кои напаѓачи им се добри?
Репрезентација на копачи која на гол ќе го има вечерва 3тиот голман дека првите 2 се повредени.Тие што ја гледаа шкотска против србија им е јасно за каква репрезентација станува збор , имаат млада репрезентација , играат брз фудбал , со пресинг цело време , добри напаѓачи , брзи продорни играчи по крилните позиции денес очекувам таму да се Најсмит и Малони ... голманот им е добар, средината одат најчесто преку Адам , во нападот со Милер како најистурен играч . Многу тешко ќе биде денес да не изгубиме .. максимумот што може да го извлечеме ќе биде бод само доколку први постигнеме гол !
Се поагресивни, зашто такви играчи имаат, курпулентни, снажни... Хатон, Адам. Ама далеку од тоа дека играат брза игра, Хрватска у споредба со нив игра се Бразил по однос на брзината на игра.Ти може не си Бил Гејтс ама за разлика од таквата игра на Хрватска против нас Шкотска се каде каде поагресивни и побрзи во нападите !! Како бе кои напаѓачи им се добри ?? Најсмит , Милер , Морисон , Малони ...
Е да третиот голман ќе брани , али бедемот пред него е тежок за пробивање.. исто како кај сите островски екипи . и во претходните квалификации тешко ни беше против ирска .Репрезентација на копачи која на гол ќе го има вечерва 3тиот голман дека првите 2 се повредени.
Освен ако не судат судиите криминално како претходниот пат кога игравме нема шанси барем нерешено да не извадиме.
Он не им е ни во план за прв тим вечерва.Тренерот како резерва го оставил.Се поагресивни, зашто такви играчи имаат, курпулентни, снажни... Хатон, Адам. Ама далеку од тоа дека играат брза игра, Хрватска у споредба со нив игра се Бразил по однос на брзината на игра.
Најсмит цела утакмица против Србија едино нешто забележително шо напраи е боксот кој му го закачи на еден српски играч.
Едино Snodgrass праеше какви такви шанси за гол.
И јас не се надевам на победа, пред се поради тоа што имаат копачи у тим. На Пандев ако против Хрватска му направија 10 фаули, сега ќе му напраат дупло поише.
Ама, иаме брзи играчи, една контра и многу работи може да се сменат
У тој случај, најверојатно ќе играат типична островска игра, со нафрлања. Новески и Шиков, особено Попов ќе треба убаво да отворат очи.Он не им е ни во план за прв тим вечерва.Тренерот како резерва го оставил.
Eкипа има „екипа“ во ГлазговИнаку според екипа.мк Јаневски вечер немало да стартува со Ристуќ. Незнам од кај им се вестите али според нив ќе играме во овој состав:
А втората варијанта би била:
Вторава варијанта е тоа што го посакувам јас Со Георгиев на крило, со Тричко во нападот и Пандев позади него.