Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште од времето Америве биле ставани како најнекултурна публика на светот, еве и ден денес го имаат тој примат. Греота се, заедно со Французите у пакет, немаат основна култура на навивање, ми се чини на терените на Југ да се игра некој Слем дека покултурно ќе се однесува македонската публика.П.С Какви сељачишта има во публика не знам дали приметувате колку се дерат и што се кажуваат.![]()
Уште од времето Америве биле ставани како најнекултурна публика на светот, еве и ден денес го имаат тој примат. Греота се, заедно со Французите у пакет, немаат основна култура на навивање, ми се чини на терените на Југ да се игра некој Слем дека покултурно ќе се однесува македонската публика.
Да не глеа некој од вас на стрим, немогуќе колку ми се расипа одеднаш сликата на Еуроспорт?![]()
Па дај го стримот беОткога почнав на стрим Ноле ја сврте! Дај Боже така до крај нека биде.
Па дај го стримот бе![]()
http://www.nutjob.eu/ Солиден еДа не глеа некој од вас на стрим, немогуќе колку ми се расипа одеднаш сликата на Еуроспорт?![]()
Не се секирај Мареј уште од првиот поен на секој меч така изгледа, едноставно таков му е стилот, млитаво изгледа а уствари има снага за два меча по ред да изигра.Алал да им е на двајцата супер тенис се игра,ама некако мареј многу исцрпено ми седи,тешко дека ќе се извади од ова.