US Open 2012 [27 август - 9 септември]

Шампион/ка на US Open 2012

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ги врати Ноле шансите за вториов сет, со 5-0 веќе ќе бевме во третиот сет. Одлично игра Мареј, а гледам и ветерот престана, не е толку јак како во првиот сет, греота беше за гледање во поединечни моменти.

„Ветрот во корист на Мареј од самиот почеток на мечот“. Јој туго мајко. :ROFLMAO:

А ќе ми каже ли некој кој е проблемот со Новак кога игра бекхенд слајс или кога мава мек форхенд што така некако чудно се поставува со телото и изгледа како да ќе се скрши во секој момент? Поради ветрот ли реагира така или до толку нема самодоверба? Мене тоа ми личи на безвезна глума.

Се по се изгледа гемот кој може да му донесе титула на Мареј, не го започнува баш добро, 0 30...

Oooh my ...

Сеуште сум со ставот дека ќе е 2-0 ... но, и дека ќе следи епик пресврт и победа на Ноле. :cool:

Ова е дефинитивно најчудното, а воедно и најслабото финале што некогаш сум го гледал.

Ke vidime.ova e klucen mec i sramota da ne se skrasi Marej so edna titula koga mozese onoj debilo Rodik moze i Endi mora poagresivno da napagja vaka Nole moze da si zaraboti 6 gren slem.

Се по се изгледа гемот кој може да му донесе титула на Мареј, не го започнува баш добро, 0 30...

Мареј никогаш ама никогаш во клучни натпревари не знаел да оди по полесниот пат. Ама шта ќеш, бар е забавно да се гледа. Вака е понапето. :)

Тоа е вистинсиот новак,кога е најтешко,знае да изигра на ниво(y).

Абе сега приметив, биваше да не ставите тип за финалево. Се живо истипувавме него не. Голем пропуст на организација дечки. :ROFLMAO:

Ова е дефинитивно најчудното, а воедно и најслабото финале што некогаш сум го гледал.
Крајот го краси делото, сеуште е рано за таков впечаток, а и условите се такви да не им одговараат многу на тенисерите, на моменти кога ветерот е јак многу се претпазливи и играат со огромен страв, апла е евидентно тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom