Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
poleka koga zboruvas personalno za nekogo vo forum. ;)
--- надополнето: 10 септември 2012 во 19:22 ---
znaci kombinirani bea 3 albanci 2 makedonci.
Ох па ти се закануваш...

и каков внук е тоа... он има 44, а внук му 19?
ако му бил внук, ваљда не му бил директен внук, него нешто од сестра или слично

sin od brat mu.

ova na zakana ti lici tebe ?
ова не.

али тоа другото што не ми беше упатено на мене потсеќа на безразложна закана на која не само што не и место на форум, него и нема основа. Не беше ништо кажано, што е надвор од форумски граници.

ова не.

али тоа другото што не ми беше упатено на мене потсеќа на безразложна закана на која не само што не и место на форум, него и нема основа. Не беше ништо кажано, што е надвор од форумски граници.

Personalno podatoci koj sto naprael nemat mesto vo forum.

poleka koga zboruvas personalno za nekogo vo forum. ;)
--- надополнето: 10 септември 2012 во 19:22 ---
znaci kombinirani bea 3 albanci 2 makedonci.

Хах ќе пазам во иднина :ROFLMAO:

Овие информации беа во весник ако не знаеш, не ги знам јас од тајната служба ;)

Personalno podatoci koj sto naprael nemat mesto vo forum.
Дај бе не се филмај, не глеај крими филмоој цел град знае кој се тепал и кој е тој Џемо и плус уапсен е така да не си прај крими филмој у главата

А се знае колку души биле овие на другата страна ?
Се знае овја биле пет,овја цела амнезија:),инаку биле тројца албаници и двајца наши,и да мислим дека ова нема везе со меѓуетнички тензии,него прашајте го џемо дали го нашол папагалот:D.

И како тоа 5 души против цела Амнезија ги искршиле?:D
А чекај кој ти кажал дека ѓи искршиле,прашај го тој р,ш,како прошол.Не се секирај го јаделе и тија јако,е сеа друга работа што они у нив носат разни глупости.

inace bas me interesira dali nekoj ima informaci dali riste se tepase za xhemo ili xhemo za riste ?

А чекај кој ти кажал дека ѓи искршиле,прашај го тој р,ш,како прошол.Не се секирај го јаделе и тија јако,е сеа друга работа што они у нив носат разни глупости.

А папагалот преживеа? Сериозен сум.

inace bas me interesira dali nekoj ima informaci dali riste se tepase za xhemo ili xhemo za riste ?
Па Ристе праел крштевка на детето и после биле АРМ, Медисон и на крај Амнезија, е таму Џемо на излагање се удрел рамо со рамо со Вук и почнало... По некоја логика Ристе скокнал за Џемо, братот јак ги исчукал и џандарите :icon_lol: А инаку и Џемо го добил, го удреле со шанкерка у глава и коа паднал го клоцале.... е има уште нешто, Фатмир бил у АРМ дур се дешавало тоа...
--- надополнето: 11 септември 2012 во 15:17 ---
А папагалот преживеа? Сериозен сум.
Смее да не преживее папагал од 2.000 евра? :icon_mrgr:

Па Ристе праел крштевка на детето и после биле АРМ, Медисон и на крај Амнезија, е таму Џемо на излагање се удрел рамо со рамо со Вук и почнало... По некоја логика Ристе скокнал за Џемо, братот јак ги исчукал и џандарите :icon_lol: А инаку и Џемо го добил, го удреле со шанкерка у глава и коа паднал го клоцале.... е има уште нешто, Фатмир бил у АРМ дур се дешавало тоа...
--- надополнето: 11 септември 2012 во 15:17 ---

Смее да не преживее папагал од 2.000 евра? :icon_mrgr:

fatmir so xhemo se drugari i toa se kako braka.
A vuk ne go znam, samo znam deka nema da pomine mnogu lesno so Xhemo.. a Inace Xhemo nemase nisto vcera gi vidov trojcata pred sud koga gi piknija vo marica nisto nemase ni xhemo ni riste ni vnuk mu .

Колку мрзим кј ќе се затепа некој од причината што се гурнале со рамо или од причината: "Што ме гледаш таке" :mad:
Тешка работа:tapp:

Хаос е, денеска поминав, само кружни на секој 20 м направиле, не знам ни како возите, а и баеги неписмени се возачите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom