Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Колку мрзим кј ќе се затепа некој од причината што се гурнале со рамо или од причината: "Што ме гледаш таке" :mad:
Тешка работа:tapp:
Што сакаш... пијана работа :ROFLMAO:

Македонец е Вук.

Инаку глеам заинтересирани сте за папагалот, тој највише тепал, од кој завршила тепачкава му се турила цела Амнезија ка тој да бил крив, и на крај напраеле скара од него, ја за мене зедов 100 грама пилешки прсти :icon_lol:

Се зезам, жив е, го прибрале у полиција (да го приберел некој порано ќе си ќарел едно 1000 евра). Може заштитен сведок ќе им биде :pos:

У кратки црте, се истепале за „што ме гледаш криво“, а на прашањето како тоа цела Амнезија ја суредиле 3ца аланци (многу ми е интересно кој ќе прокоментира за ваква случка некој што не е од Тетово), ќе кажем само дека цела Амнезија не носи пиштоли и ножиња, а башка што не била цела Амнезија суредена.

Ете што се гради на плоштад:

427974_282108251894450_702664589_n.jpg

Избори се ближат, избори се ближат :icon_lol:
Шо се глупира Беџети, нели имаше еден проект со подземни гаражи и шо ти ја знам и нишо не испадна. Па и стариот плошатад имаше фонтани, па ја рушија, па сега пак ќе градат. Или у мода се фонтаниве сега :icon_lol:

Нека го среди хаосов у сообраќајов и проблемот со водата, да нема рестрикции па тогаш ќе праиме муабет.
Ова е перење пари, идат избори треба кампања да се финансира.

Хах па нормално бе...гласови им требаат!

Ветија дека до крајот на годината проблемот со водата ќе се реши, ама колку години поминаа...:cautious:

ВАУ! Ептен јако... наш мали Париз :X3:

Браво!

И да, рак раната на Тетово, вечниот проблем со ѓубрето.
У центар фонтана, на спортски смрди труе на свашта.

Шо се глупира Беџети, нели имаше еден проект со подземни гаражи и шо ти ја знам и нишо не испадна. Па и стариот плошатад имаше фонтани, па ја рушија, па сега пак ќе градат. Или у мода се фонтаниве сега :icon_lol:
nisto ne naprael 3 godini sega na kraj misli deka so edna fontana ke moze da go zema pak opstinata.

perenje pari... ova e . ama ovoj pat siguren sum deka ke izgubi bexheti

ko bozem drugite podobri da ne bile pa ovoj perel pari:pos:
Лика беше стопати подобар. Зошто? Прашај ги работницине што се под општина како било тогаш а како сега со овој лоповов.

Тој проект со подземните гараже ја мислим дека прв го избаци Лика. Мада нема везе кој и да го избаци, не видовмо ни п од подземни гараже, па сеа мисља пред избори да не задовоља со фонтане, кружни токоој (како тргнало у скоро време ќе забраемо како изгледа семафор :D), а ѓубрено смрди убија и вода нема ни за лек. Град под Шара, а проблеми со вода :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom