Teтово

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.992
Поени од реакции
83.366
poleka koga zboruvas personalno za nekogo vo forum. ;)
--- надополнето: 10 септември 2012 во 19:22 ---
znaci kombinirani bea 3 albanci 2 makedonci.
Ох па ти се закануваш...

и каков внук е тоа... он има 44, а внук му 19?
ако му бил внук, ваљда не му бил директен внук, него нешто од сестра или слично

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.992
Поени од реакции
83.366
sin od brat mu.

ova na zakana ti lici tebe ?
ова не.

али тоа другото што не ми беше упатено на мене потсеќа на безразложна закана на која не само што не и место на форум, него и нема основа. Не беше ништо кажано, што е надвор од форумски граници.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
ова не.

али тоа другото што не ми беше упатено на мене потсеќа на безразложна закана на која не само што не и место на форум, него и нема основа. Не беше ништо кажано, што е надвор од форумски граници.
Personalno podatoci koj sto naprael nemat mesto vo forum.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
poleka koga zboruvas personalno za nekogo vo forum. ;)
--- надополнето: 10 септември 2012 во 19:22 ---
znaci kombinirani bea 3 albanci 2 makedonci.
Хах ќе пазам во иднина :ROFLMAO:

Овие информации беа во весник ако не знаеш, не ги знам јас од тајната служба ;)

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Personalno podatoci koj sto naprael nemat mesto vo forum.
Дај бе не се филмај, не глеај крими филмоој цел град знае кој се тепал и кој е тој Џемо и плус уапсен е така да не си прај крими филмој у главата

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
А се знае колку души биле овие на другата страна ?
Се знае овја биле пет,овја цела амнезија:),инаку биле тројца албаници и двајца наши,и да мислим дека ова нема везе со меѓуетнички тензии,него прашајте го џемо дали го нашол папагалот:D.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
И како тоа 5 души против цела Амнезија ги искршиле?:D
А чекај кој ти кажал дека ѓи искршиле,прашај го тој р,ш,како прошол.Не се секирај го јаделе и тија јако,е сеа друга работа што они у нив носат разни глупости.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
inace bas me interesira dali nekoj ima informaci dali riste se tepase za xhemo ili xhemo za riste ?

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
А чекај кој ти кажал дека ѓи искршиле,прашај го тој р,ш,како прошол.Не се секирај го јаделе и тија јако,е сеа друга работа што они у нив носат разни глупости.
А папагалот преживеа? Сериозен сум.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
inace bas me interesira dali nekoj ima informaci dali riste se tepase za xhemo ili xhemo za riste ?
Па Ристе праел крштевка на детето и после биле АРМ, Медисон и на крај Амнезија, е таму Џемо на излагање се удрел рамо со рамо со Вук и почнало... По некоја логика Ристе скокнал за Џемо, братот јак ги исчукал и џандарите :icon_lol: А инаку и Џемо го добил, го удреле со шанкерка у глава и коа паднал го клоцале.... е има уште нешто, Фатмир бил у АРМ дур се дешавало тоа...
--- надополнето: 11 септември 2012 во 15:17 ---
А папагалот преживеа? Сериозен сум.
Смее да не преживее папагал од 2.000 евра? :icon_mrgr:

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Па Ристе праел крштевка на детето и после биле АРМ, Медисон и на крај Амнезија, е таму Џемо на излагање се удрел рамо со рамо со Вук и почнало... По некоја логика Ристе скокнал за Џемо, братот јак ги исчукал и џандарите :icon_lol: А инаку и Џемо го добил, го удреле со шанкерка у глава и коа паднал го клоцале.... е има уште нешто, Фатмир бил у АРМ дур се дешавало тоа...
--- надополнето: 11 септември 2012 во 15:17 ---

Смее да не преживее папагал од 2.000 евра? :icon_mrgr:
fatmir so xhemo se drugari i toa se kako braka.
A vuk ne go znam, samo znam deka nema da pomine mnogu lesno so Xhemo.. a Inace Xhemo nemase nisto vcera gi vidov trojcata pred sud koga gi piknija vo marica nisto nemase ni xhemo ni riste ni vnuk mu .

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Колку мрзим кј ќе се затепа некој од причината што се гурнале со рамо или од причината: "Што ме гледаш таке" :mad:
Тешка работа:tapp:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Хаос е, денеска поминав, само кружни на секој 20 м направиле, не знам ни како возите, а и баеги неписмени се возачите...

Kajgana Shop

На врв Bottom