Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Гол во градското дерби.:vozbud:

Баш во кладилницата бев кога го даде голот, урлање беше до бесвест.

НАШ ПАНДЕВ ДАДЕ ГОЛ .. НАШ ПАНДЕВ ДАДЕ ГОЛ :vozbud::vozbud:

АЈДЕ ЛЕГЕНДО СТРУМИЧКА!

А другиот гол кој го даде?

Лацио тепаше 4-2
Пандев го отвори резултатот во втората минута,стрелци на другите голови беа:Зарате,Лихштајнер и Коларов за Лацио и Мексез и Де Роси за Рома.

Браво мајсторееееееееее каков гол во градското дерби.
Горан Пандевввввввввввввввввввввввввв:vozbud::vozbud::vozbud:

Знам дека има 1 помалку од Зарате како што кажаа тие од А1 СПОРТ што слушав.поздрав ама вака да даваше голови за Македонија немаше да се бориме со Таџикистан Узбекистан Естонија Ерменија за што повисоко место на ранг-листата во СВЕТОТ.

колку вкупно голови има пандев оваа сезона?

Ова мислам дека му е деветти гол во лигата, а во Купот на Италија ми се чини дека има 6, значи вкупно 15 (ако не се лажам).

Му фали уште еден гол во лигата, за да си ја добие ветената премија од 100 000 евра!!!! :vozbud:

А инаку, еве ги сите голови:

Интересно, сите 6 гола беа дадени од играчи од играчи од различни земји (по редослед на головите): Пандев (Македонец), Зарате (Аргентинец), Мексес (Французин), Лихтштајнер (Швајцарец), Де Роси (Италијанец), Коларов (Србин).

Штета што имаше 3 црвени картони, до душа... Ама веројатно тоа е нормално за вакви дерби натпревари...

Како и да е: НАПРЕД ПАНДЕВ!!!!! :zver: НАД :zver:ОВИТЕ!!!!

Знам дека има 1 помалку од Зарате како што кажаа тие од А1 СПОРТ што слушав.поздрав ама вака да даваше голови за Македонија немаше да се бориме со Таџикистан Узбекистан Естонија Ерменија за што повисоко место на ранг-листата во СВЕТОТ.

ама додека има у репрезентацијата дрва шо незнаат еден точен пас да дадат и да трчат,нема да дава.

У Лацио има играчи кои му даваат топки,некои шанси сам ги ствара и еве ти резултат.

Инаку за денешниот напревар немам коментар за него. МАЕСТРО како и секогаш.
Уште 1 100% шанса не искористи ама добро е победија.

maestro goran pandev bravo majstore :vozbud:strumica se gordee so tebe

Еј луѓе! Во последниов натпревар што Лацио го играше на гости кај Џенова (Лацио победи со 1:0, стрелец Зарате), Пандев си го повредил мускулот на задната ложа и беше изнесен од теренот. Дали некој е упатен за каква повреда станува збор, т.е. дали е сериозно?

Еј луѓе! Во последниов натпревар што Лацио го играше на гости кај Џенова (Лацио победи со 1:0, стрелец Зарате), Пандев си го повредил мускулот на задната ложа и беше изнесен од теренот. Дали некој е упатен за каква повреда станува збор, т.е. дали е сериозно?
Неизвесен е за дуелот со Јувентус(читај 90% нема да игра), во случај да игра под инекции ризикува повреда со која ќе паузира долго време... уште не најдов нешто поконкретно за што се работи.

TACNO!!!
vaka od srce i za makedonija da igra ce bidi se ko so treba!
a ne da se praj zvezda i da odlucuva za taktika, a ako ne mu se oj po kevo da bojkotira utakmici so nekoi drugi istomislenici koi odamna trebase da gi NEMA vo nacionaliot tim!
SO CELO SRCE ZA MAKEDONIJA!!!

maestro goran pandev bravo majstore :vozbud:strumica se gordee so tebe

TACNO!!!
a ne da se praj zvezda i da odlucuva za taktika, a ako ne mu se oj po kevo da bojkotira utakmici so nekoi drugi istomislenici koi odamna trebase da gi NEMA vo nacionaliot tim!
SO CELO SRCE ZA MAKEDONIJA!!

TACNO!!!
SO CELO SRCE ZA MAKEDONIJA!

pandev se povredi na utakmicata so genova pri sudir so golmanot rubinho i ke pauzira do polovinata na maj

dobro znaci treba da vi se crta ili so......u makedonija nema soigraci od tipot na zarate,ledezma,roki,matuzalem itn......ne moze se sam da prai paa preku k*r vise be.......kako moze taka da zborite......cccccc

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom