Vetrence
...believe in yourself! :)
Кога ке има во репрезентациаја дечки шо ке играат салам и шо ке трчаат а не како на модна писта да се тогаш ке дава повеке голови.Сега за сега благодарете се и на овие што ги дава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
лелеееееее само не во Јувентус :uvo:
Да само не во Јувентус нека расипва некој друг клуб.
Оти Пандев да не е слаб играч случајно.... Види ја листата на најдобри напаѓачи... се наоѓа на повисоко место од Дел Пјеро.
п.с. и така си е расипан, не мора да го расипува...
А таа листа кај беше? У Вест случајно да не беше?:jaj:Оти Пандев да не е слаб играч случајно.... Види ја листата на најдобри напаѓачи... се наоѓа на повисоко место од Дел Пјеро.
Образложи те молам ако сакаш?
таа листа кај беше? У Вест случајно да не беше?:jaj:
Сам си знае дека треба многу да се бори за во Јувентус и да стегне статус.Кај и да оди само да не се повтори Панчев кога замина во Интер
Да само не во Јувентус нека расипва некој друг клуб.
Седи мирен не ми кажвај вицој. Спор е како трактор, техника има како сисоко (е тука можи да се мери со некој од јуве), кондиција има како малдини. Немој аман ти да не сакаш да дојди во барса (јас и во барса го нејќам). Еднставно Пандев си е тамам во некој просечен Уефа куп тим како на пример Лацио.
А таа листа кај беше? У Вест случајно да не беше?:jaj:
Луѓе не претерувајте, Пандев си е добар за просечен клуб како Лацио. А за нас си е цар и ќе си остани.
Не знам сега како е ситуацијата со неговата кондиција т.е дали може да изигра 90 минути, ама минатите сезони по 60-70 минути едвај играше, а има 25 години.
Six Of Europe's Best Clubs Want Lazio's Goran Pandev - Agent
Six out of the eight quarter finalists in the Champions League are watching Goran Pandev's situation with interest, according to his representative...
26 Apr 2009 10:46:51
Photo Gallery![]()
Zoom
Goran Pandev - Lazio-Roma - Serie A (Grazia Neri)
Related Links
Teams
Players
Goran Pandev is wanted by the majority of the best clubs in Europe but could wait for a season before leaving Lazio on a free transfer, according to his agent.
The Macedonian striker's vociferous representative, Carlo Pallavicino, announced that the 25-year-old would, and then would not, be penning a new deal with the Rome-based outfit.
Now, he has heaped pressure on the club to offer a new, better deal by claiming that most of the club's in the Champions League quarter finals have made enquiries about his availability.
Reports suggest that Pandev is on €500,000-per-year, but wants to triple that at least, but Lazio's president Claudio Lotito has insisted that the club will not be forced into selling him.
With Juventus being strongly linked, and Barcelona and Real Madrid also said to be interested, Pallavicino believes that the level of interest is much higher.
"Pandev is the object of desire for half of Europe," he told Radio Kiss Kiss.
"With his contract expiring in 2010, and the possibility of using the Article 17 law, it is normal that a player is very hungry.
"I say only that, of the teams who participated in the quarter-finals of the Champions League, six out of eight of them want to sign him."
Whether this claim has any basis in reality, or is merely just fantasy, remains to be seen.
Lucas Brown, Goal.com