Нема да треба. Ќе средам сега со некој од останативе со снајпер да чека од страна. Ако дојди до нешто - акврцццц и готово!Не да не треба, него ЌЕ треба
Не се што би било кога би било муабети туку едноставно така ќе беше. Во тоа сум сигуренШББКББ (што би било, кога би било) муабети не се потребни и ептен ми идат на живци, ова озбилно, на страна од шалава шо ја правиме.
Ќе направеше........во втора лигаПа не се бе брат, отидени се скроз....можда и Хоџсон ќе не направеше ворлд клас тим, да останеше...или НЕ
Ете слаба точкаПовреден сум..озбилно, колената во аут.
На јадењеЌе докажеме кој е посилен, ќе докажеме....дали на пиење, на јадење, на што сакаш
Доста замаравме, другите ги нема да се произнесат....
Peja989 шо викаш братко ние да го потфатиме детулево и да го прегазиме??? Од едната страна ќе му ставиме моја слика и ти ќе маваш, а од другата страна твоја слика и јас ќе мавам а?? Плус тоа.....слушнав имал добри другарки. Којзнае можи ќотекот ќе му удри в глава па и некоја братучеда ќе дај
Јас тоа одамна го имам. Изгледа предвидов дека велемајсторов ќе ни биди менаџерAбе шо pics, шо верници ќе бевте вие во Севишниот, т.е. јас.
Море, од Велемајсторот дрес.... црвена кравата и одело.... нова сезона „у уреду“, студентки ова она, мора подновен да сум....
Па мене Велемајсторот ми делува како скоцкан човек....Онака треба да изгледа еден менаџер, а не како Кени по тренерчиња на утакмици шо одеше, барем можеше на Вембли кога игравме да стави костумAбе шо pics, шо верници ќе бевте вие во Севишниот, т.е. јас.
Море, од Велемајсторот дрес.... црвена кравата и одело.... нова сезона „у уреду“, студентки ова она, мора подновен да сум....
Па мене Велемајсторот ми делува како скоцкан човек....Онака треба да изгледа еден менаџер, а не како Кени по тренерчиња на утакмици шо одеше, барем можеше на Вембли кога игравме да стави костум
Али убедливо, приматот за "најскоцкан" менаџер го Носи Овен Којл....па човече како е можно е во Лето и во Зима носеше шорцеви и штуцниВиди, џабе не е Велемајстор. Си има удел и тоа.
ОК беше Кени, спортски чоек.
Ако го памтите, Глен Ходл ко беше тренер на Глупенхем, ме нервираше ко појава само. Незакастрен, ко фудбалер беше ....