Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Ти си луд нацело бе :LOL:.
Кога ќе те фрлам низ мостот ќе видиш убаво шо сум :нинџ:.
Се сеќавам и еден друг форумџија го велеше истото, ама сега го нема некако на форумов :pos:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Biafran Jet Set кој келепур бе??? Пол Келерман??
А за ова со сонов демек едно зборче на "С" има?? Ех море :coffee:
Инаку имам едно чуство дека петарда ќе им пукниме. Ама да не бегам сега офтопик
Да бе, тој келепур. Стај го на аватар. Ч'ти дам триезденари.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Trgaj go i Стави го тој келепурот, инаку јас тебе ке те стам за аватар. :love:
Доста бе....чекај овој да го поносам прво.
--- надополнето: 9 септември 2012 во 22:16 ---
Ама имам подобра идеја - ти стави го за аватар

--- надополнето: 9 септември 2012 во 22:18 ---

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Шо да го поносиш, пола година ти е на аватар. А келепуров го немаш ставено уште Хоџсон кретенот ко беше менаџер на Лпул.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Шо да го поносиш, пола година ти е на аватар. А келепуров го немаш ставено уште Хоџсон кретенот ко беше менаџер на Лпул.
Е па моменталниов аватар симболизира моќ :D
А за другиот аватар, јбг затоа и не го враќам. Да не испадни ситуацијата иста како со Хоџсон :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Peja989 Зошто бе не дојде??? Чекав јас цел ден на мостот - ништо!! Очигледно не е пишано да се пресметаме со ќотек. Нареден пат ќе се пресметаме во пиење (несомнено ќе победиш). Ќе почекам да се изнапиеш и после ќе те малтретирам. Ќе те млатам онака во 7/8 такт: раз-два-три, раз-два, раз-два. Или преведено во ќотек тоа би било: раз-два-три (десна-лева), раз-два,раз-два (десна-десна) Или поедноставно десна-лева-десна-десна............... десна-лева-десна-десна :pos:

И сам знаеш дека не дојдов од проста причина што не се поздрави со твоите....иначе моето млатење ќе беше во стилот на 1/1 ДЕСНА! :)

Абе, Rosemberg, копук еден тркалезен, од кај испадна приказнава за непријателството ваше со Peja989, не се сеќавам, ама мора да се решите еднаш за секогаш.
Вол еден...

:D
Напален битолчанец.....хахаа..не знам ни јас, се срчкавме коа станав нов член тука...ми објаснуваше како Лукас бил дрво а мене Лукас ми е омилен (дресот доказ) и од таму почна нашата расправија......и еве, дојде до тоа да ќе треба да го истребам...хахахаха

Не знам бе тркало едно од кај испадна. Ама знам дека мора да го средам :coffee:
Тиквар си, од таму дојде....а за средување, ти пишав горе^ :)

P.S. Ако испадне фрка некоја, јас сум на страната на СКупјанецов, да се разбериме. Вие немате аеродром, колце едно.
Скупи и Лихнид, то су срца два....ахаааааа!!!!

пс: поздрав од Rosemberg до Peja989 :pos:

Пипацов исти напаленко ко битолчанецов...само брбља, ништо не прави веќе 2 години :)

Вие сите сте колОшари :icon_mrgr:
Само ти не си....хахаха:pos:

Ако го зееме Ворм тоа ќе биде најдобриот трансфер после Суарез :)
Според нашиве во фан клубов Реина е дупка, така да боље Пачоски да го зееме....Ворм е премија :pos:

И јас сонував некни ама незнам колку бил резултатот само знам кога станав бев изнервиран :D
Си сањал ти нешто друго. Кога го сонуваш ЛФЦ не може да се будиш нервозен... :)

Biafran Jet Set кој келепурбе??? Пол Келерман??
А за ова со сонов демек едно зборче на "С" има?? Ех море :coffee:
Инаку имам едно чуство дека петарда ќе им пукниме. Ама да не бегам сега офтопик
Не бегај оф топик, бегај од дома зошто те научив кај живејаш :sneaky:
--- надополнето: 9 септември 2012 во 23:33 ---
Кој ве ебе, читајте вие малку...се пукнав читајки денес....:pos:

П.С. бев на Кораб, затоа ме немаше деновиве, психички се спремав:icon_lol:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
И сам знаеш дека не дојдов од проста причина што не се поздрави со твоите....иначе моето млатење ќе беше во стилот на 1/1 ДЕСНА! :)
Глупости......фамилијарно бев дојден така да тоа можевме одма да го решиме. Кукавицо една :icon_lol:
Напален битолчанец.....хахаа..не знам ни јас, се срчкавме коа станав нов член тука...ми објаснуваше како Лукас бил дрво а мене Лукас ми е омилен (дресот доказ) и од таму почна нашата расправија......и еве, дојде до тоа да ќе треба да го истребам...хахахаха
Пак глупости.....ти глумеше нешто, демек јас не сум знаел ништо а Хоџсон знаел. Лукас беше дрво тогаш а и тогаш не ти беше омилен играч
Тиквар си, од таму дојде....а за средување, ти пишав горе^ :)
Со оглед на тоа што Рој беше отпуштен и се покажа како тотален глупак, изгледа јас бев паметниот а ти тикварот во тој случај :icon_lol:
Не бегај оф топик, бегај од дома зошто те научив кај живејаш :sneaky:
Kако не си ме научил. А и да си ме научил повели дојди........... десна-лева-десна-десна :cool:
П.С. бев на Кораб, затоа ме немаше деновиве, психички се спремав:icon_lol:
За утакмицата или за ќотекот кој ти претстои???
П.С многу известувања ти стигнаа?? Преку............ :icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Глупости......фамилијарно бев дојден така да тоа можевме одма да го решиме. Кукавицо една :icon_lol:
Ааа...значи фамилијарно ти, да те бранат....од тебе човек не бива... :)

Пак глупости.....ти глумеше нешто, демек јас не сум знаел ништо а Хоџсон знаел. Лукас беше дрво тогаш а и тогаш не ти беше омилен играч
Јас уште тврдам дека ти ништо не знаеш...и да, ако некој ми беше омилен, уште ми е..тоа е Лукас. Враќај се комотно во предходната тема :)

Со оглед на тоа што Рој беше отпуштен и се покажа како тотален глупак, изгледа јас бев паметниот а ти тикварот во тој случај :icon_lol:
Ако е за тоа до сега Роџерс треба 123121 пати да биде избркан, ама не е....зошто тогаш газдите ги понесе атмосфера и под притисок на навивачите т.е. КОП го ставија Далглиш...се виде колку тоа беше паметно, тивкар :)

Kако не си ме научил. А и да си ме научил повели дојди........... десна-лева-десна-десна :cool:
Пишав погоре, за тебе само една десница, си знаеш ти :)

За утакмицата или за ќотекот кој ти претстои???
П.С многу известувања ти стигнаа?? Преку............ :icon_lol:
За планинарењето....а кога ќе дојдеш на утакмица, ќе се пијанчиме ко лујџе, не иде да те сништам, нема после кој да паламуди на форумов

П.С. Само една нотификација, трпи :) хаха

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Ааа...значи фамилијарно ти, да те бранат....од тебе човек не бива... :)
Да бе да ме бранат. За секој случај ги понесов, да не дојдиш на мостот со некој тенк па да треба стварно да се поздравам. Од кај знам, заебан играч си и ти
Јас уште тврдам дека ти ништо не знаеш...и да, ако некој ми беше омилен, уште ми е..тоа е Лукас. Враќај се комотно во предходната тема :)
Јас ништо не знам??? Да бев менаџер немаше барем на ова дереџе да сме. Можи не ќе бевме сјајни ама ни вака немаше да биди. Лукас и јас го сакав кога дојде, па страшно ме иритираше скоро цела сезона потоа, а и не беше нешто посебно тогаш. Сега е ворлд клас
Ако е за тоа до сега Роџерс треба 123121 пати да биде избркан, ама не е....зошто тогаш газдите ги понесе атмосфера и под притисок на навивачите т.е. КОП го ставија Далглиш...се виде колку тоа беше паметно, тивкар :)
Значи идиме до заклучок дека и газдите не се баш паметни. Отказот за Рој беше добро решение. Поставувањето на Кени- испадна лошо на крај.
За Роџерс има време
Пишав погоре, за тебе само една десница, си знаеш ти :)
Да бе....дека тренираш мислиш доволно ќе биди?? Ти изгледа мислиш ова како на Мортал комбат ќе биди оној последниот удар - ќе дојдам јас таму отепан и ти само ќе ме чепниш и фаталити ќе биди
За планинарењето....а кога ќе дојдеш на утакмица, ќе се пијанчиме ко лујџе, не иде да те сништам, нема после кој да паламуди на форумов
Како бе нема?? Гледаш колку копуци има овде?? Мислам дека како така - би ме замениле, само штета што ти не си доволно силен да ме средиш
П.С вистина бе само една била пичка му матер. Па добро....истото мислење е

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да бе да ме бранат. За секој случај ги понесов, да не дојдиш на мостот со некој тенк па да треба стварно да се поздравам. Од кај знам, заебан играч си и ти
Не да не треба, него ЌЕ треба :)

Јас ништо не знам??? Да бев менаџер немаше барем на ова дереџе да сме. Можи не ќе бевме сјајни ама ни вака немаше да биди. Лукас и јас го сакав кога дојде, па страшно ме иритираше скоро цела сезона потоа, а и не беше нешто посебно тогаш. Сега е ворлд клас
ШББКББ (што би било, кога би било) муабети не се потребни и ептен ми идат на живци, ова озбилно, на страна од шалава шо ја правиме.

Значи идиме до заклучок дека и газдите не се баш паметни. Отказот за Рој беше добро решение. Поставувањето на Кени- испадна лошо на крај.
За Роџерс има време
Па не се бе брат, отидени се скроз....можда и Хоџсон ќе не направеше ворлд клас тим, да останеше...или НЕ :sneaky:

Да бе....дека тренираш мислиш доволно ќе биди?? Ти изгледа мислиш ова како на Мортал комбат ќе биди оној последниот удар - ќе дојдам јас таму отепан и ти само ќе ме чепниш и фаталити ќе биди
Повреден сум..озбилно, колената во аут.

Како бе нема?? Гледаш колку копуци има овде?? Мислам дека како така - би ме замениле, само штета што ти не си доволно силен да ме средиш
П.С вистина бе само една била пичка му матер. Па добро....истото мислење е
Ќе докажеме кој е посилен, ќе докажеме....дали на пиење, на јадење, на што сакаш :)

Мене ме интересира колку стигнаа за првите мои цитати..хахаха

Kajgana Shop

На врв Bottom