Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Na pochetok koga se shpekulirashe za nekoj Silvestre, jas vikav ke go vratime Silvestre shto im go dadovme na Man Utd, i ke me ubieja tuka koga jadev za drvoto lajna <3

Ama ushte rano e be, 2 utakmici, positioning-ot im e katastrofa na cela odbrana, moze Silvestre e dobar, ama kao kokoshki se site.

Eve jas so moeto skromno iskustvo vo treta i chetvrta makedonska liga :pos: :love: znam deka kolku i da si dobar igrach, ako tvoite soigrachi ne znat kaj terat, ti ke izlgedash najslab od site <3 <3
Дечко извини може автограм?

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Сега баш ми текна да ѕирнам... од тренерите шо беа на Интер после Мур, само Ранко успеал да се стабилизира па нашол работа како тренер (и тоа втора лига). Другите никој не е тренер: Крофне, Гасперсон, Лео (ај овој бар има работа)... да знаат и другите шо ги чека ако се за никаде. :pos:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.165
Шо мислите за ова http://24fudbal.com.mk/vesti/4915/havier-zaneti-ke-stane-potpretsedatel-na-inter?Јас потполно се согласувам,само ако може уште од Јануари,би било одлично!!!Фала му за се на капитенот,ама мислам и повеке од доволно му беше ;).За нов Капитен јас да бирам ,би го стаил снајдер!

N

Nicky Santoro

Гостин
За нов капитен печен беше Цезар али го спичкаривме :)
Сеа од остатоков од екипава би го издвоил снајдер(пред него се Самуел,Камби ама стари се тие му замина времето )

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе каков капитен какви бакрачи ние екипа сеуште асолно немаме склопено како што треба вие во капитен се запнавте..небаре кознај колку е битен капитенот..

Kajgana Shop

На врв Bottom