Фан Клуб: Интер

Na pochetok koga se shpekulirashe za nekoj Silvestre, jas vikav ke go vratime Silvestre shto im go dadovme na Man Utd, i ke me ubieja tuka koga jadev za drvoto lajna <3

Ama ushte rano e be, 2 utakmici, positioning-ot im e katastrofa na cela odbrana, moze Silvestre e dobar, ama kao kokoshki se site.

Eve jas so moeto skromno iskustvo vo treta i chetvrta makedonska liga :pos: :love: znam deka kolku i da si dobar igrach, ako tvoite soigrachi ne znat kaj terat, ti ke izlgedash najslab od site <3 <3

Дечко извини може автограм?

Moratti_regala_Mancini_a_Galliani.jpg

:pos:
haaaaahahahahahahaha, toa e toa. :pos:
Ja barav pred edno mesec dena na google ama nemozev da ja najdam, bravo.

Сега баш ми текна да ѕирнам... од тренерите шо беа на Интер после Мур, само Ранко успеал да се стабилизира па нашол работа како тренер (и тоа втора лига). Другите никој не е тренер: Крофне, Гасперсон, Лео (ај овој бар има работа)... да знаат и другите шо ги чека ако се за никаде. :pos:

Шо мислите за ова http://24fudbal.com.mk/vesti/4915/havier-zaneti-ke-stane-potpretsedatel-na-inter?Јас потполно се согласувам,само ако може уште од Јануари,би било одлично!!!Фала му за се на капитенот,ама мислам и повеке од доволно му беше ;).За нов Капитен јас да бирам ,би го стаил снајдер!

За нов капитен печен беше Цезар али го спичкаривме :)
Сеа од остатоков од екипава би го издвоил снајдер(пред него се Самуел,Камби ама стари се тие му замина времето )

Абе каков капитен какви бакрачи ние екипа сеуште асолно немаме склопено како што треба вие во капитен се запнавте..небаре кознај колку е битен капитенот..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom