Фан Клуб: Челзи

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Каков Мата бе, капитен треба некој шо ќе биде поим за стравопочит во соблекувална, а не некое човече од метро ипол.

Иванович!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.663
Нека му е среќен роденденот на Оскар. :)

Мата неможе да биде капитен, го нема тоа во себе. Торес па ич, иако го ставаат капитен во репрезентација. Чех и сега ни е трет, па може да продолжи доколку е сеуште во тимот, а и Иванович не би бил лош. Но за мене Луиз (знам дека ќе се побуните :D) .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349

:love: За Аватар ќе си го ставам кога тогаш (немој некој да го украл :D ) и на фејсбук за профил слика ќе ги со го ставам.
Кое фациче еј :pos:

H

HoT IcE

Гостин
Френк е, по фризурчето препознав, од 5то оделение не го сменил еј. Класа.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Не ми се верува, мислам дека нема да остане во Челзи повеќе од 5 години. Би сакал да бидам демантиран од негова страна. :D
И јас исто.
Се некако мислам дека ќе отиде за 5-6 години некаде после неверојатна кариера во Челзи.Најверојатно во Реал. И после ќе има некои што ќе го пцујат а некои што ќе му бидат благодарни.
И јас се надевам дека сум грешка ама ќе видиме :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
BLUE WEEK ! Помина неделава без ЕПЛ ама еве оваа нема кај да бега.

Сепак главна причина за постов во 5 саат сабајле ми беше коментаров на видеово (а и башка ептен е добра оваа верзија од песната :) )

Man Utd fan but I am supporting Chelsea
uwutm8?
Ваљда мислел на тоа дека ги подржува во финалето ама што знам требало да пише.Па ЈуТјуб не е Твитер може да пише и повеќе од 140 карактери.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
BLUE WEEK ! Помина неделава без ЕПЛ ама еве оваа нема кај да бега.

Сепак главна причина за постов во 5 саат сабајле ми беше коментаров на видеово (а и башка ептен е добра оваа верзија од песната :) )

uwutm8?
Ваљда мислел на тоа дека ги подржува во финалето ама што знам требало да пише.Па ЈуТјуб не е Твитер може да пише и повеќе од 140 карактери.
Уште не сфативте дека сме неписмени? :D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Michael Ballack is the best free transfer available, according to Goal readers
Да бев менаџер на Челзи во моментов,ке го вратев Балак на 1годишен договор..Моментално Балак е слободен агент,а на Челзи му е потребен уште еден играч на позиција CM (човекот е ок за да врши работа во куповите и да влегува како замена во Пл и Лш..) по заминувањата на Есиен и Раул.. Плус му е што има големо искуство и може да игра на повеќе позиции во средината(дефанзивен/офанзивен CM),а мислам и дека неправедно се постапи со него во 2010та (не му беше продолжен договорот иако Балак се согласи на помали примања)

Инаку знам дека не постојат шанси за да се оствари трансферов,само сакав да го споделам моето мислење во врска со германскава машина..

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.663
Не требаше да го пуштат, ама сега нема потреба да се враќаме на минатото. Мислам дека ќе биде грешка секакво враќање на некој играч.

Kajgana Shop

На врв Bottom