Што мислите за невини дечки и девојки од 21+ години?

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.451
Поени од реакции
2.001
Me interesirat mislenja za nevini decki i devojki okolu 21 godina.Jas imam 21 i seuste sum nevin,dali bi sakale da imate vrska so takvi decki ili devojki ili ne i sto mislite? ;)
Што имаат врска годините, правиот момент е кога ќе мислиш дека си ја нашол правата личност за тоа.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Фросе, не мора да значи. Еве имам другар 20 години има и досега немал женска,што е најбитно не е хомо, туку е срамежлив и за да не го покаже тоа се прави незаинтересиран. Во женско друштво растура со муабети, ги смее, си прави најнормално муабет ама кога ке дојде за нешто повеќе почнува да се поти.
Дека таквите кријат мрачна тајна како што викаш не би рекол. :)
Лекот е пет пари. Ке џапне малце повеќе и ке биде се ок. :)

M

Mussolini

Гостин
Ако најдам некоја што има 21 година и не е скината, тогаш јас ќе бидам најсреќниот човек на планетава :cool:

Ама за жал светов иде по ѓаволите така да :rolleyes:
Јас мојата екс ја скинах на нејзини 22 год :свиркам:
--- надополнето: 8 септември 2012 во 21:19 ---
Изменете ги насловот кај невини девојки ставете испод 12 години...
Кој најде у Македонијава невина на 21+ ќе го частим :icon_lol:
можам да бирам шо ке ме частиш или ти ке предложеш нешто? :cool:

П

Пепси_

Гостин
Ништо страшно ама....godine kurcu prolaze :свиркам: не се напињај само да биде,гледај со која ќе биде.

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Imam 21 godina sega ke napolnam 22 za eden mesec pa pomisliv da napisam SpaceBoy22 neznam dali mozam da go smenam posle.;)
--- надополнето: 8 септември 2012 во 19:26 ---
Nov sum na kajgana.;)
Лав си во хороскоп а за еден месец че прајш 22 години ...Знајш од кој датум до кој датум е лав :confused: девица си во хороскоп :helou: :офтопик:
--- надополнето: 8 септември 2012 во 22:24 ---
Лав си во хороскоп а за еден месец че прајш 22 години ...Знајш од кој датум до кој датум е лав :confused: девица си во хороскоп :helou: :офтопик:
а за невини момци / девојки ....мислам дека е најубо со нив оти не мораш да му ја мислиш со какви /кој бил досега ама никој не ти гарантира дека че те земи за жена ако му ја дајш невиноста и дека цел живот че остани само со тебе , а за машките мислам дека не можиш да знајш дали се невини ....химен free така да и да ми кажи некое машко дека е невино не можиш 100 % да се увериш како кај женското...освен ако не пој на хименопластика :kesa:

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.807
Поени од реакции
1.557
Ок е се тоа кога не се чуствуваш подготвен за нешто најдобро е да причекаш не е битно колку години имаш , ама наш менталтет одма ќе те направат неточен дека си барем за машките ...

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Аман бе дома не ли ти дошла девојка и не сте гледале телевизија со изгасено светло и покриени со ќебе?
--- надополнето: 8 септември 2012 во 23:27 ---
Ајде бе е*ачишта најдете нешто за дечково ако неможе да си најде не туку ми мрчите :)
Нека иде у Sexy shop па нека си најде

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Мислам дека се многу лоши луѓе и воедно потенцијални сериски убијци а и може да те натераат на дрогирање.

Која глупост. Шо има врска кога имаат прв пат секс. Секој со свој став и можности околу таа тема. Некој порано, некој покасно.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Дали мислеше на магарицата..? :unsure:
Епа прво пишав 15 години, ама ми текна дека Галензо не ја скинал, па поправив на 13. Озбилно, ова е само најсвеж пример. :)
Не сакам да критикувам дали некој прерано почнал или многу доцна почнал да има секс, ама за првото мора да постои некоја здраворазумна граница. 13 години се малку :confused:

А дечкото што ја отвори темава ич да не се секира. Со време ќе си дојде и тоа. Секако, да не чека само да дојде, ама нема ни потреба паника да крева. Ако е работава поради срам, тогаш да си поработи на тоа и да се опушти. Сексот не е нешто од што треба да се срамиме. Сите мислиме на него, а некој и во моментов го доживува (y)

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Епа прво пишав 15 години, ама ми текна дека Галензо не ја скинал, па поправив на 13. Озбилно, ова е само најсвеж пример. :)
Не сакам да критикувам дали некој прерано почнал или многу доцна почнал да има секс, ама за првото мора да постои некоја здраворазумна граница. 13 години се малку :confused:

А дечкото што ја отвори темава ич да не се секира. Со време ќе си дојде и тоа. Секако, да не чека само да дојде, ама нема ни потреба паника да крева. Ако е работава поради срам, тогаш да си поработи на тоа и да се опушти. Сексот не е нешто од што треба да се срамиме. Сите мислиме на него, а некој и во моментов го доживува (y)
Не е срам да се скине на 13 секое тело различно реагира, но зошто мора тоа во јавност да се кажува.
Он.имам другари и другарки кои изгубиле невиност на 13-14 години и им е супер сега, јас имам 15 и сеуште сум невин :)

Kajgana Shop

На врв Bottom