Што имаат врска годините, правиот момент е кога ќе мислиш дека си ја нашол правата личност за тоа.Me interesirat mislenja za nevini decki i devojki okolu 21 godina.Jas imam 21 i seuste sum nevin,dali bi sakale da imate vrska so takvi decki ili devojki ili ne i sto mislite?
Е, добро де, ништо страшно. Битно не си геј.Jas imam 21 i seuste sum nevin
Лекот е пет пари. Ке џапне малце повеќе и ке биде се ок.Фросе, не мора да значи. Еве имам другар 20 години има и досега немал женска,што е најбитно не е хомо, туку е срамежлив и за да не го покаже тоа се прави незаинтересиран. Во женско друштво растура со муабети, ги смее, си прави најнормално муабет ама кога ке дојде за нешто повеќе почнува да се поти.
Дека таквите кријат мрачна тајна како што викаш не би рекол.
Јас мојата екс ја скинах на нејзини 22 годАко најдам некоја што има 21 година и не е скината, тогаш јас ќе бидам најсреќниот човек на планетава
Ама за жал светов иде по ѓаволите така да
можам да бирам шо ке ме частиш или ти ке предложеш нешто?Изменете ги насловот кај невини девојки ставете испод 12 години...
Кој најде у Македонијава невина на 21+ ќе го частим
Aма ај убеди го да џапне. Дај му храброст да те видам.Лекот е пет пари. Ке џапне малце повеќе и ке биде се ок.
Лав си во хороскоп а за еден месец че прајш 22 години ...Знајш од кој датум до кој датум е лав девица си во хороскоп :helou: :офтопик:Imam 21 godina sega ke napolnam 22 za eden mesec pa pomisliv da napisam SpaceBoy22 neznam dali mozam da go smenam posle.
--- надополнето: 8 септември 2012 во 19:26 ---
Nov sum na kajgana.
а за невини момци / девојки ....мислам дека е најубо со нив оти не мораш да му ја мислиш со какви /кој бил досега ама никој не ти гарантира дека че те земи за жена ако му ја дајш невиноста и дека цел живот че остани само со тебе , а за машките мислам дека не можиш да знајш дали се невини ....химен free така да и да ми кажи некое машко дека е невино не можиш 100 % да се увериш како кај женското...освен ако не пој на хименопластика :kesa:Лав си во хороскоп а за еден месец че прајш 22 години ...Знајш од кој датум до кој датум е лав девица си во хороскоп :helou: :офтопик:
Нека иде у Sexy shop па нека си најдеАјде бе е*ачишта најдете нешто за дечково ако неможе да си најде не туку ми мрчите
Епа прво пишав 15 години, ама ми текна дека Галензо не ја скинал, па поправив на 13. Озбилно, ова е само најсвеж пример.Дали мислеше на магарицата..?
Не е срам да се скине на 13 секое тело различно реагира, но зошто мора тоа во јавност да се кажува.Епа прво пишав 15 години, ама ми текна дека Галензо не ја скинал, па поправив на 13. Озбилно, ова е само најсвеж пример.
Не сакам да критикувам дали некој прерано почнал или многу доцна почнал да има секс, ама за првото мора да постои некоја здраворазумна граница. 13 години се малку
А дечкото што ја отвори темава ич да не се секира. Со време ќе си дојде и тоа. Секако, да не чека само да дојде, ама нема ни потреба паника да крева. Ако е работава поради срам, тогаш да си поработи на тоа и да се опушти. Сексот не е нешто од што треба да се срамиме. Сите мислиме на него, а некој и во моментов го доживува