Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Не те лажам жими напаѓачот шо ќе го зееме у Јануари :)
Керол. Роџерс ќе понуди 35 милиони фунти стерлинзи (а и Стерлинг може) за да го врати на Енфилд.

**

Шегата на страна, имало опција за враќање на Керол, а веројатно тоа ќе биде големото засилување. Па потоа, ќе ја обвинат чистачката на северната трибина за немарност при средувањето на документите за купување на Фалкао.

Иначе, се испричавам за off-topic муабетот, па да не бидам сосем аут, би прашал:

кај сте бре? шо ве немат?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Да ти кажам право пред една недела полагав (и тоа пред запишување ми беше предметот) е арно во 8 и пол јас бев БТ а во 10 и 30 ми беше полагањето...пиво по пиво и така појдов на полагање. Веруваш оти сами мислите ми идеа? И положив нормално. И не RickyLFC9 не значи ова оти од Понеделник до Петок треба напиен да одиш на предавања и да му речиш таму, правам генерална проба за викендов :D
Па така е......отсега само напиени на факс. А затоа и Керол ко ќе се напие дава голови
--- надополнето: 8 септември 2012 во 12:45 ---
Керол. Роџерс ќе понуди 35 милиони фунти стерлинзи (а и Стерлинг може) за да го врати на Енфилд.

**

Шегата на страна, имало опција за враќање на Керол, а веројатно тоа ќе биде големото засилување. Па потоа, ќе ја обвинат чистачката на северната трибина за немарност при средувањето на документите за купување на Фалкао.

Иначе, се испричавам за off-topic муабетот, па да не бидам сосем аут, би прашал:

кај сте бре? шо ве немат?
Јас се спремам и за 20 минути тргам Скопје. Воедно ова е мојот последен коментар за денес. Последниот коментар пак на Peja989 ќе го прочитате подоцна. Тоа ќе му биди и последен коментар воопшто на форумов. Ајде позззз

S

Stivie G

Гостин
Па така е......отсега само напиени на факс. А затоа и Керол ко ќе се напие дава голови
--- надополнето: 8 септември 2012 во 12:45 ---

Јас се спремам и за 20 минути тргам Скопје. Воедно ова е мојот последен коментар за денес. Последниот коментар пак на Peja989 ќе го прочитате подоцна. Тоа ќе му биди и последен коментар воопшто на форумов. Ајде позззз
Абе копук ниеден оти не кажа оти ќе одеш, и јас ќе одам .............

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
RickyLFC9,

Голем роденден и среќен да растиш (или како беше честитката), само двојки во сведителство, па со врски :)icon_mrgr: ) да треба да те запишиме на (еден :icon_mrgr: ) факултет.

Ај, до следниот роденден да прославиш титула на ЛиверпООЛ! И една специјална желба од мене за тебе: Да го избркаат Велемајсторот :icon_lol:

Инаку, и јас праам роденден денеска: 2_ години и 9 месеци :icon_mrgr:

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
RickyLFC9
Среќен роденден се најубавоо , многу рипчина да ти се вртат , сомови и бла бла бла девојки :P ... и да научиш да пиеш вотка ...
у главном голем да рстиш и шо на срце тоа и на нешо друго да ти легне :LOL:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
RickyLFC9 Среќен Роденден да растиш голем, заедно на форумов да прославиме уште многу титули на Ливерпоол :)
Ти посакувам-Женска ко на Хендерсон (јок нема :D ), коса ко од Реина :),памет ко од Кели, несебичност како на Суарез и се останато најдобро во животот ти посакувам :D
И да, замисли желба велемајсторот да не врати на славните патеки, остај ти учење , не замислувај такви желби, имаме овде ние висок претставник за таа работа шо ќе ти среди да се запишиш на факс ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom