Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Меѓу двајца другари? :confused: Малце awkward ситуација е, али ако тоа те пали..

Море, GucciMane, ти си ми сумљив, ај. Кај прочита „такво нешто“, не знам, веројатно секој на „прва“ го чита/гледа/слуша она што му одговара.

Али, еј, модерни времиња, не се секирај :D

:icon_mrgr:

Како бе така малолетен а алкохол купуваш??И од часови ли бегаш???
Biafran Jet Set мора да се превоспитаат младиве.......мора

Мора мора, ШТО Е ОВА?

НА ШТО ЛИЧИ?

Ние ко бевме ко вас, се пијаневме и пијани одевме на час!
Не бeгавме од час! :@ :@ :@

Јас па што ви се мешам во фан клубот со 16 години. Според вас за едно пиво сум мал , а не пак мислења да давам тука :D

Доста бе......не спомнав јас такви работи туку S.L.
не се правдај со мене сеа ... јас ништо не спомнав ... :pipi:
За разлика од вас постарите граѓани, Рики на школо беше а после тоа алкохол купуваше :P
шо ? ќе имат вотка ? :icon_mrgr: пиши таму С.Л доаѓа .

Ни в од вотка нема да има. Лошо искуство, за у друга тема можеби :D Пивце и винце само, со варијација на бурбон, шприцер, бунар и слично :)

Мора мора, ШТО Е ОВА?

НА ШТО ЛИЧИ?

Ние ко бевме ко вас, се пијаневме и пијани одевме на час!
Не бeгавме од час! :mad: :mad: :mad:

Така е.....дури имам заклучено дека ако си поднапиен полесно оди работата на училиште. Се шо имам полагано напиен ( во средно 2 пати а на факс 1) се имам положено и тоа да не речам со максиум (y) Најсериозно ова ;)
--- надополнето: 7 септември 2012 во 21:34 ---
не се правдај со мене сеа ... јас ништо не спомнав ... :pipi:

Гледаш бе гла, индиректно те брка од роденден со тоа шо ти вели дека вотка нема
--- надополнето: 7 септември 2012 во 21:35 ---
Јас па што ви се мешам во фан клубот со 16 години. Според вас за едно пиво сум мал , а не пак мислења да давам тука :D
Добро......пошто си за Ливерпул кревај колку можиш, демек ќе те кажиме ние на твоите :)

Така е.....дури имам заклучено дека ако си поднапиен полесно оди работата на училиште. Се шо имам полагано напиен ( во средно 2 пати а на факс 1) се имам положено и тоа да не речам со максиум (y) Најсериозно ова ;)

шо Скаузер ќе беше незнам (n) срамота :notworthy: а ја мислев поклон вино да му носам:facepalm:

Се зезам де, инаку не пијам јас многу алкохол ;).
a розана многу голем :icon_lol: ... пи си и ич гајле да не ти е ... убоо е да си трезен ама не е интересно - барем така кажуваат :свиркам:

a розана многу голем :icon_lol: ... пи си и ич гајле да не ти е ... убоо е да си трезен ама не е интересно - барем така кажуваат :свиркам:
Па како ќе биде интересно кога треба тие што се пијани да ги трезниш и такси да им плаќаш :ROFLMAO:.

--- надополнето: 7 септември 2012 во 21:35 ---

Добро......пошто си за Ливерпул кревај колку можиш, демек ќе те кажиме ние на твоите :)
Да ти кажам право пред една недела полагав (и тоа пред запишување ми беше предметот) е арно во 8 и пол јас бев БТ а во 10 и 30 ми беше полагањето...пиво по пиво и така појдов на полагање. Веруваш оти сами мислите ми идеа? И положив нормално. И не RickyLFC9 не значи ова оти од Понеделник до Петок треба напиен да одиш на предавања и да му речиш таму, правам генерална проба за викендов :D
--- надополнето: 8 септември 2012 во 02:24 ---
Абе сите сме млади, полетни, освен конфекционерот superstarpizza, тој ни квари просек :icon_lol::icon_mrgr:

Тој убаво го памти Фил Нил на Енфилд ...:icon_mrgr::P
И Томи Смит :D

sNxVH.jpg

Ајде доста беа зебанции ...
овој Јесил мислам дека ќе биде добар вчера ептен јако изигра ...
Види го овој па оф-топик иде :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom