Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Меѓу двајца другари? :confused: Малце awkward ситуација е, али ако тоа те пали..
Море, GucciMane, ти си ми сумљив, ај. Кај прочита „такво нешто“, не знам, веројатно секој на „прва“ го чита/гледа/слуша она што му одговара.

Али, еј, модерни времиња, не се секирај :D

:icon_mrgr:

Како бе така малолетен а алкохол купуваш??И од часови ли бегаш???
Biafran Jet Set мора да се превоспитаат младиве.......мора
Мора мора, ШТО Е ОВА?

НА ШТО ЛИЧИ?

Ние ко бевме ко вас, се пијаневме и пијани одевме на час!
Не бeгавме од час! :mad: :mad: :mad:

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.849
Поени од реакции
10.657
Јас па што ви се мешам во фан клубот со 16 години. Според вас за едно пиво сум мал , а не пак мислења да давам тука :D

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Доста бе......не спомнав јас такви работи туку S.L.
не се правдај со мене сеа ... јас ништо не спомнав ... :pipi:
За разлика од вас постарите граѓани, Рики на школо беше а после тоа алкохол купуваше :P
шо ? ќе имат вотка ? :icon_mrgr: пиши таму С.Л доаѓа .

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ни в од вотка нема да има. Лошо искуство, за у друга тема можеби :D Пивце и винце само, со варијација на бурбон, шприцер, бунар и слично :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Мора мора, ШТО Е ОВА?

НА ШТО ЛИЧИ?

Ние ко бевме ко вас, се пијаневме и пијани одевме на час!
Не бeгавме од час! :mad: :mad: :mad:

Така е.....дури имам заклучено дека ако си поднапиен полесно оди работата на училиште. Се шо имам полагано напиен ( во средно 2 пати а на факс 1) се имам положено и тоа да не речам со максиум (y) Најсериозно ова ;)
--- надополнето: 7 септември 2012 во 21:34 ---
не се правдај со мене сеа ... јас ништо не спомнав ... :pipi:

Гледаш бе гла, индиректно те брка од роденден со тоа шо ти вели дека вотка нема
--- надополнето: 7 септември 2012 во 21:35 ---
Јас па што ви се мешам во фан клубот со 16 години. Според вас за едно пиво сум мал , а не пак мислења да давам тука :D
Добро......пошто си за Ливерпул кревај колку можиш, демек ќе те кажиме ние на твоите :)

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Така е.....дури имам заклучено дека ако си поднапиен полесно оди работата на училиште. Се шо имам полагано напиен ( во средно 2 пати а на факс 1) се имам положено и тоа да не речам со максиум (y) Најсериозно ова ;)

шо Скаузер ќе беше незнам (n) срамота :notworthy: а ја мислев поклон вино да му носам:facepalm:

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Се зезам де, инаку не пијам јас многу алкохол ;).
a розана многу голем :icon_lol: ... пи си и ич гајле да не ти е ... убоо е да си трезен ама не е интересно - барем така кажуваат :свиркам:

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.849
Поени од реакции
10.657
a розана многу голем :icon_lol: ... пи си и ич гајле да не ти е ... убоо е да си трезен ама не е интересно - барем така кажуваат :свиркам:
Па како ќе биде интересно кога треба тие што се пијани да ги трезниш и такси да им плаќаш :ROFLMAO:.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558

--- надополнето: 7 септември 2012 во 21:35 ---

Добро......пошто си за Ливерпул кревај колку можиш, демек ќе те кажиме ние на твоите :)
Да ти кажам право пред една недела полагав (и тоа пред запишување ми беше предметот) е арно во 8 и пол јас бев БТ а во 10 и 30 ми беше полагањето...пиво по пиво и така појдов на полагање. Веруваш оти сами мислите ми идеа? И положив нормално. И не RickyLFC9 не значи ова оти од Понеделник до Петок треба напиен да одиш на предавања и да му речиш таму, правам генерална проба за викендов :D
--- надополнето: 8 септември 2012 во 02:24 ---
Абе сите сме млади, полетни, освен конфекционерот superstarpizza, тој ни квари просек :icon_lol::icon_mrgr:

Тој убаво го памти Фил Нил на Енфилд ...:icon_mrgr::P
И Томи Смит :D

Kajgana Shop

На врв Bottom