- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.910
- Поени од реакции
- 16.173
Додека сме кај Новевски, јако ги насамари двајцата играчи на Хрватска, коа се удрија.
Браво дечко ќе те биде.Дрва уште сме, незнает топка да задржет, ни да се подавет, шо фудбалери ќе беа, многу грд фудбал игравме, ни шанса да се напраело ништо, со онаква игра среќа појќе голој кај шо не примија.
Слободно кажи ми колку акции за гол направија, не шанси од прекин туку целосно добро изиграна акција ?Браво дечко ќе те биде.
Еј па хрвативе се утепаа од праење шансе,а што се однесува до нас,оваа филозофија на игра ми се свиѓа,може немавмо кој знае каква шанса,ама треба да му се даде време на тимот да се уигра.Вчера дефинитивно заслуживмо барем бод,се надевам против шкотска,среќата ќе не послужи и ќе извадимо добар резултат.Слободно кажи ми колку акции за гол направија, не шанси од прекин туку целосно добро изиграна акција ?
Кој е дечкото на 1:10?Северна Ирска-Македонија 1:3
Мислам дека е Филип Тимов, со број 14 би требало да еКој е дечкото на 1:10?
Филип Тимов мислам дека е.Кој е дечкото на 1:10?
.Слободно кажи ми колку акции за гол направија, не шанси од прекин туку целосно добро изиграна акција ?
Во Шкотска кој се сеќава на последниот пат кога игравме кај нив знае какви домаќини се.Ќе ги искршат од мавање неколку пати повеќе од Хрватите што не маваа и на крај нашите ќе добиваат картони.Само да се продолжи да се работи, ќе почнат и резултатите да доаѓаат.
Навистина е прерано да се суди за било што, да почекаме да го изиграме и натпреварот со Шкотска, ама досега, Чеде Јаневски има подршка од мене, како и од целата македонска спортска јавност.