- Член од
- 14 април 2010
- Мислења
- 4.692
- Поени од реакции
- 6.033
Прво ќе биде Х ,јас ја имам Х-2ја ја имам на тикет било кога Х па сеа тоа е
Прво ќе биде Х ,јас ја имам Х-2ја ја имам на тикет било кога Х па сеа тоа е
Повеќе мириса на ГГ 3+, зашто имаме тапа одбрана што мора да киксне, зашто хрвативе примаат многу со новиов селектор. Пандев е во одлична форма. 1-1 полувреме 2-1 конечен резултат или 2-2.Прво ќе биде Х ,јас ја имам Х-2
-А1 па СкајСпортс да не е? исти курац е истите новинари сеа работат во МТВ- Излегол од А1, дошол во МТВ;
- Величе е камен. И 289 години да игра во репрезентација, пак ќе биде камен;
- Што е толку страшно во неговиот пост на Фејсбук?
Другар немам ништо против Величе ама да бидеме искрени стварно НЕ ГО БИВА-А1 па СкајСпортс да не е? исти курац е истите новинари сеа работат во МТВ
-Никој не вика дека Величе е некојси класа играч. Сите што знаат малце фудбал знаат дека игра на најнеблагодарната и најпотценетата позиција во фудбалот. Ретко од екпертиве кој го забележува на терен али човекот си игра кај сите селектори стандардно 10 години наназад. Да не им плаќа на сите? Не викам дека е идеален али за наши услови си е добар. Или да не знаете некој подобар за таа позиција. Да не разбирате повеќе од селекториве?
-Го дадов само како пример. На секое јаде гомна за други играчи од репрезентација, дали фудбалска, кошаркарска, за ракометарите, одбојкарите...........за други новинари кои до вчера му биле колеги у телевизија.
А ова за Величе го пиша кога се објави информацијата дека Мурињо ќе биде на Максимир.
Демек сеа јакиов новинар го дупи играчот. Клошар
Да бе, ист е како апстрактните уметници кои никој не ги разбира.Го бива,ама ние не го гледаме тоа...
Има анкета десно типувајте 2. хахhttp://www.tportal.hr/sport/nogomet/213273/Makedonci-i-napadacka-igra-Ma-dajte.html
Пак жениве усташки се прават паметни. Се надевам дека читаат нашиве и дека само дополнително ќе ги мотивира ова. Да ги изгазиме во сред Загреб па да се чудат. Вакви текстови памтам имаше и пред утакмицата на кошаркарите на европското па после не знае кај се кога ги треснавме од земја
AnketaИма анкета десно типувајте 2. хах
MTV1Anketa
Hrvatska - Makedonija
35%
1
18%
x
47%
2
Ukupno glasalo 117 posjetitelja.
Trajanje ankete do: 08.09.2012
--- надополнето: 7 септември 2012 во 17:55 ---
Ке даваат ли пренос на телевизииве ако знае некој нека пише
Ќе даваат, на МТВ 1.Ке даваат ли пренос на телевизииве ако знае некој нека пише
Mnogu ke mi besemilo da igraa kaj nas pa toa smrdeata da viidi kakov stadion imame a ne kako togas im precela kalta i ni se smeeahttp://www.tportal.hr/sport/nogomet/213273/Makedonci-i-napadacka-igra-Ma-dajte.html
Пак жениве усташки се прават паметни. Се надевам дека читаат нашиве и дека само дополнително ќе ги мотивира ова. Да ги изгазиме во сред Загреб па да се чудат. Вакви текстови памтам имаше и пред утакмицата на кошаркарите на европското па после не знае кај се кога ги треснавме од земја