Македонска фудбалска репрезентација

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.797
Прво ќе биде Х ,јас ја имам Х-2 :D
Повеќе мириса на ГГ 3+, зашто имаме тапа одбрана што мора да киксне, зашто хрвативе примаат многу со новиов селектор. Пандев е во одлична форма. 1-1 полувреме 2-1 конечен резултат или 2-2.
а инаку добро е да се проба со 2 конечен резултат, голем коефициент има, врзи ја со Англија и за 20 денари ќе фанеш 400 денари :) али тоа е веќе за у тип на денот тема :D

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
- Излегол од А1, дошол во МТВ;
- Величе е камен. И 289 години да игра во репрезентација, пак ќе биде камен;
- Што е толку страшно во неговиот пост на Фејсбук? :cautious:
-А1 па СкајСпортс да не е? исти курац е истите новинари сеа работат во МТВ

-Никој не вика дека Величе е некојси класа играч. Сите што знаат малце фудбал знаат дека игра на најнеблагодарната и најпотценетата позиција во фудбалот. Ретко од екпертиве кој го забележува на терен али човекот си игра кај сите селектори стандардно 10 години наназад. Да не им плаќа на сите? Не викам дека е идеален али за наши услови си е добар. Или да не знаете некој подобар за таа позиција. Да не разбирате повеќе од селекториве?

-Го дадов само како пример. На секое јаде гомна за други играчи од репрезентација, дали фудбалска, кошаркарска, за ракометарите, одбојкарите...........за други новинари кои до вчера му биле колеги у телевизија.
А ова за Величе го пиша кога се објави информацијата дека Мурињо ќе биде на Максимир.

Демек сеа јакиов новинар го дупи играчот. :eek: Клошар

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Па со право ги игра Глигоров и Демири , тој дечкото Глигоров го викнаа последниве 2 утакмици абе нозете ги остави и со прво е сега во прв состав такви играчи треба во средина а не Шушмуликовкси како и да е MAcedonian Steve G кога рекоа на телевизија :facepalm:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/213273/Makedonci-i-napadacka-igra-Ma-dajte.html

Пак жениве усташки се прават паметни. Се надевам дека читаат нашиве и дека само дополнително ќе ги мотивира ова. Да ги изгазиме во сред Загреб па да се чудат. Вакви текстови памтам имаше и пред утакмицата на кошаркарите на европското па после не знае кај се кога ги треснавме од земја

Row-Corp

hasta la victoria siempre
Член од
1 јуни 2010
Мислења
51
Поени од реакции
25
-А1 па СкајСпортс да не е? исти курац е истите новинари сеа работат во МТВ

-Никој не вика дека Величе е некојси класа играч. Сите што знаат малце фудбал знаат дека игра на најнеблагодарната и најпотценетата позиција во фудбалот. Ретко од екпертиве кој го забележува на терен али човекот си игра кај сите селектори стандардно 10 години наназад. Да не им плаќа на сите? Не викам дека е идеален али за наши услови си е добар. Или да не знаете некој подобар за таа позиција. Да не разбирате повеќе од селекториве?

-Го дадов само како пример. На секое јаде гомна за други играчи од репрезентација, дали фудбалска, кошаркарска, за ракометарите, одбојкарите...........за други новинари кои до вчера му биле колеги у телевизија.
А ова за Величе го пиша кога се објави информацијата дека Мурињо ќе биде на Максимир.

Демек сеа јакиов новинар го дупи играчот. :eek: Клошар
Другар немам ништо против Величе ама да бидеме искрени стварно НЕ ГО БИВА

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Го бива,ама ние не го гледаме тоа...
Да бе, ист е како апстрактните уметници кои никој не ги разбира. :)

Немам очекувања, ниту еуфорија. Јас да бидам во еуфорија, да се нервирам, за они после стресови да ми прават и да ми ги кинат нервите за џабе? Не, фала. Ќе си ги гледам смирено, без нервози, ако победат супер, ако не - ништо ново на Запад.

Дури и да победат, тоа не значи ништо. Една птица не прави пролет. Се додека не почнат да се доближуваат до квалификации, не гледам зошто да се радувам на една/две победи.

Време е да се гради победнички менталитет во државава. А не, еј 4/5 место сме, ама барем победивме/нерешено игравме две утакмици. И шо дека? Од тапшање по рамо не се живее, резултати се бараат. Поддршката и почитта ја имаа и предолго, а сега нека ја заслужат назад, пошто огорчена и напната сум веќе секоја утакмица да седам пред телевизор и да ги бодрам, за они да си играат к*рташак. Е па од мене толку беше... Нека се оправат малце, па после ќе правиме муабет.

Член од
13 февруари 2008
Мислења
231
Поени од реакции
160
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/213273/Makedonci-i-napadacka-igra-Ma-dajte.html

Пак жениве усташки се прават паметни. Се надевам дека читаат нашиве и дека само дополнително ќе ги мотивира ова. Да ги изгазиме во сред Загреб па да се чудат. Вакви текстови памтам имаше и пред утакмицата на кошаркарите на европското па после не знае кај се кога ги треснавме од земја
Има анкета десно типувајте 2. хах

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Има анкета десно типувајте 2. хах
Anketa

Hrvatska - Makedonija

35%
1

18%
x

47%
2

Ukupno glasalo 117 posjetitelja.

Trajanje ankete do: 08.09.2012

--- надополнето: 7 септември 2012 во 17:55 ---
Ке даваат ли пренос на телевизииве ако знае некој нека пише

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
Anketa

Hrvatska - Makedonija

35%
1

18%
x

47%
2

Ukupno glasalo 117 posjetitelja.

Trajanje ankete do: 08.09.2012

--- надополнето: 7 септември 2012 во 17:55 ---
Ке даваат ли пренос на телевизииве ако знае некој нека пише
MTV1

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963

Mnogu ke mi besemilo da igraa kaj nas pa toa smrdeata da viidi kakov stadion imame a ne kako togas im precela kalta i ni se smeea :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom