Македонска фудбалска репрезентација

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.485
Поени од реакции
1.854
И јас како и другиве имам некое претлуство дека добар резултат ке извадиме.

П.С. Да не знае некој дали Тричковски и Попов ке играат?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И да изгубиме, нема да жалим ако видим дека некои работи се сменети, односно да видим како секој играч гине на терен и се бори за секоја топка, што не беше случај во последниве неколку години.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
И да победиме или нерешено утре, треба со исти мотиви да влеземе и на другите натпревари. А не овде изненади со кинење бодови на фаворитот, онде киксни со Туркменистан.

Член од
7 јули 2011
Мислења
133
Поени од реакции
31
чеде е добар со пристапот го крие составот мислам дека ке направи 1или 2 изненадуванја според мене ристик ке го игра корпулентен е центархалфови големи има хрватска високи мислам дека одбраната само ме плаши пошо брз е едуардо заебан е а новевски е ептен јак ама у мајнз коа игра за репрезентација е просечен шиков исто е онака е даниел георгиевски мозе некој да ми каже кај игра и дали е океј попов лево грми е сеа средината е најболно ама тасевски ке го игра сигурноо глигоров и мене ми е криво тој спирковски требаше да го остави ептен борбен играч и време е пандев да се здиви онака јако доброто е што е во форма и мислам дека утре ке им бапне бар 1 ххх

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
И да победиме или нерешено утре, треба со исти мотиви да влеземе и на другите натпревари. А не овде изненади со кинење бодови на фаворитот, онде киксни со Туркменистан.
за ова не мора воопшто да се секираш,ние сме Туркменистан во нашата група

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Хаха знам, ама алудирав на бош репрезентација:)
Значи континуитет да фатиме, тоа е најважно.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Во наша група Велс е послабо рангиран. И кога бевме 45ти на ранг листа во времето на Катанец да не беше нешто поразлично? Остајте рејтингот ако го гледаме рејтингот тогаш нема што да излегуваме на терен против 9то пласираната Хрватска.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Гледам сите очекувате бод или да победиме јас си стојам на зборот дека ништо не е сменето кај нас.. од ФФМ си замина еден Хари на негово место друг (како што кажаја некои : И после Хари повторно Хари) до некаде е точно ова ..ама ај да не расправам пак .. нов селектор имаме ок е тоа али кој кур се залетуваат репрезентативциве наши ... кога ќе излезат на терен повторно како муви без глави . Утре не очекувам да постигниме гол се видело од реализацијата наша .. место на пријателски да се форсира нападот ние одбрана форсиравме ... требаше да нападнеме со португалија да видиме колку ни е силата а не да се браниме на пријателска 90 минути поарно да изгубевме 5-1 или 6-0 на пријателска отколку пикнати в'шеснаесетник 90 мин .. утре 1-2 гола ќе си примиме и поштено ќе изгубиме ... а за селекторот нивни не би сакал да зборам сепак играчите се тие што играат а на хрватите и без селектор пушти ги ќе не победат .. сепак подруго ќе беше да им беше друг селектор на хрватите ќе ги сметав за веќе пласирани на Светско првенство вака ми останува дилема кој ќе биде прв дали Хрватска или Белгија .. Србите не се тоа што беа !

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Чекај утре,прво да помине утакмицата па после ќе збориме дали има надеж за нас.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Очекувам прво полувреме да го дадеме максимумот и да им се држиме а може и да ги водиме,проблемот е послем 60 ке не напунат немаме кондиција,значи ке искочи X-1.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Очекувам прво полувреме да го дадеме максимумот и да им се држиме а може и да ги водиме,проблемот е послем 60 ке не напунат немаме кондиција,значи ке искочи X-1.
Ќе ја играм или 1С или да не дадеме гол цела утакмица :)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
ќе има некој стрим да гледам на интернет? пошо на работа сум 2ра смена а нема телевизор...едино на интернет на мобилен да глеам ако има некаква шанса...

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
ќе има некој стрим да гледам на интернет? пошо на работа сум 2ра смена а нема телевизор...едино на интернет на мобилен да глеам ако има некаква шанса...
ако може да гледаш на мобилниот ќе ставиме некој стрим :)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
ако може да гледаш на мобилниот ќе ставиме некој стрим :)
Па на youtube све ми отвара и галје нема...валјда ќе отвори и некој стрим...или па стрим од мтв 1 некој...шо било :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Па на youtube све ми отвара и галје нема...валјда ќе отвори и некој стрим...или па стрим од мтв 1 некој...шо било :D
Пробај сега од hahasport.com види отвори дали ќе може некој стрим да гледаш :)

Kajgana Shop

На врв Bottom