Македонеро
Домаќин
И јас како и другиве имам некое претлуство дека добар резултат ке извадиме.
П.С. Да не знае некој дали Тричковски и Попов ке играат?
П.С. Да не знае некој дали Тричковски и Попов ке играат?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за ова не мора воопшто да се секираш,ние сме Туркменистан во нашата групаИ да победиме или нерешено утре, треба со исти мотиви да влеземе и на другите натпревари. А не овде изненади со кинење бодови на фаворитот, онде киксни со Туркменистан.
Хаха знам, ама алудирав на бош репрезентацијаза ова не мора воопшто да се секираш,ние сме Туркменистан во нашата група
за ова не мора воопшто да се секираш,ние сме Туркменистан во нашата група
Ќе ја играм или 1С или да не дадеме гол цела утакмицаОчекувам прво полувреме да го дадеме максимумот и да им се држиме а може и да ги водиме,проблемот е послем 60 ке не напунат немаме кондиција,значи ке искочи X-1.
ако може да гледаш на мобилниот ќе ставиме некој стримќе има некој стрим да гледам на интернет? пошо на работа сум 2ра смена а нема телевизор...едино на интернет на мобилен да глеам ако има некаква шанса...
Па на youtube све ми отвара и галје нема...валјда ќе отвори и некој стрим...или па стрим од мтв 1 некој...шо билоако може да гледаш на мобилниот ќе ставиме некој стрим![]()
Пробај сега од hahasport.com види отвори дали ќе може некој стрим да гледашПа на youtube све ми отвара и галје нема...валјда ќе отвори и некој стрим...или па стрим од мтв 1 некој...шо било![]()