Како бе не добил шанса? И Ивановски има настапи за репрезентација, ама и он и Ристиќ немаат добиено права шанса.Не, Ристиќ е поквалитетен во Кинеска лига што игра... Ја ти кажав, овој твојов добил шанса да игра, не се покажал. Филип не, и треба да ја добие. Нека игра малку, па ќе судиме отпосле.
Drugar realno Ristic e klasa bolje od nasiot Ivanovski a i Naumovski e podobar od nego zboram za klasicni spicovi a tuka e i mladiot Trajkovski koj sto e isto taka dobarПовеќе од Ивановски има играно, ехеее. Јас кажав зашто е подобар Фичо, си знае Чеде најдобро, ваљда.
Па кога еден Мазнов играше во репрезентација, не знам зошто и Маневски не го земат. Како пијан е, ама некогаш знае да направи потег.
Класа е превише, не зборете така. За мене се на исто рамниште, а Наумовски е крило не е класичен шпиц. За малиов има време Трајковски.Drugar realno Ristic e klasa bolje od nasiot Ivanovski a i Naumovski e podobar od nego zboram za klasicni spicovi a tuka e i mladiot Trajkovski koj sto e isto taka dobar
Подолу од нашата лига не може да има бе све корумпирано све местено , испаѓа клуб во втора лига ај го враќаат пак прва лига на местото од екипа што влегуваше од втора во прва лига .. ова за лига го сметаш ?? Да појдиш шкендија кај шиптарине и све ќе видиш само фудбал не ... лани од Охрид појдоја таму натепани се вратија фудбалерите ни казна ни ништо за шкендија .. седи не збори кај нас ниту имало фудбал ниту ќе има !Кај сте го гледале толку Ристиќ па тврдите дека секоја утакмица растура ?Или информациите ви се од нашиве спортски портали,каде што објавуваат еднаш во месецот дека Стевица Ристиќ дал два гола за победа,и ајде секоја утакмица демек растура...
Не се залажувајте,лигата во Јужна Кореја не е нешто по квалитетна од нашата,само се вртат поголеми пари...
Ако сака некој да иде таму да игра,нека му се обрати на Чунга тренерот на Работнички и праи трансвер таму.Иван Настевски како отиде таму ?Да не беше нешо квалитетен па го земаа,не бре овој му среди да напраи некоја пара таму.
Иначе Фичо можеше да напраи трансвер и во поквалитетна екипа и во поквалететно првенство,не напраи ради тоа што премногу одложуваше и изгледа многу бираше,па на крај заврши каде што е...
Ilco Naumovski krilo?Класа е превише, не зборете така. За мене се на исто рамниште, а Наумовски е крило не е класичен шпиц. За малиов има време Трајковски.
Башка рачунај српското во него ќе здиве во тој момент, има кичми да им скрши на тоа Хрватите!!!Се согласувам со тактиките каде најнапред е ставен Ристиќ мислам дека човекот има чувство за гол и висок е и силен и единствен што може да се носи со хрватската одбрана...средината Шуми може некоја повреда да подели на пример еве убаво на Реал да им го упропасти Модриќ
Уште некој пост, па ќе испадне дека е десна полутка.Ilco Naumovski krilo?
Што се трескаш бе, знаеш во Матесзбург што игра? Во репрезентација кога играл Илчо шпиц, секогаш играл по страна, најчесто лево.Ilco Naumovski krilo?
Крило, во навална линија. Што не е јасно?Уште некој пост, па ќе испадне дека е десна полутка.
А колку шанси добил жити се да се докаже? Од 15 настапи, 12 му се како замена во 80та минута, и што очекуваш ти од него? Башка последен пат кога играше (на почеток на претходните квалификации, против Словачка, Ерменија, Андора и Русија) он и тоа како се докажа, ни беше главното засилување..Па што не се докажал тогаш за репрезентација ако е гол играч?
Koga si go gledal be posleden pat ti Materzburg i Ilco pa tuka da mi prodavas nekoi tvoi bedni teorii igral krilo pa igral krilo u navalna linija a ustvari igra klasicen spic.Што се трескаш бе, знаеш во Матесзбург што игра? Во репрезентација кога играл Илчо шпиц, секогаш играл по страна, најчесто лево.
Гледајте бе, не само да закачите нешто, ееј...
--- надополнето: 5 септември 2012 во 21:12 ---
Крило, во навална линија. Што не е јасно?
Шпиц е играч од типот на Фалкао, а Илчо не е таков и не игра на таа позиција. Обичен пример.Koga si go gledal be posleden pat ti Materzburg i Ilco pa tuka da mi prodavas nekoi tvoi bedni teorii igral krilo pa igral krilo u navalna linija a ustvari igra klasicen spic.