Можеби си следен-Дудо

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Сите траки на Дудо се наменети баш за таквите ко вас.
Сите до еден можааат да му го пушааат, да тоа е Душан.
Баш наменети се за таквите ко тебе што му го лижат чмарот за "approval" ако треба.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Баш наменети се за таквите ко тебе што му го лижат чмарот за "approval" ако треба.
Баш за таквите ко тебе e што им кажуваат „таквите ко тебе“ на тие што кажуваат „таквите ко тебе“

:D

O

onlya

Гостин
Можеби некои од Вас го знаат, а за тие што не го знаат, нека уживаат ;)

респект за Дудо ! :D
Незнам каков е триков, ама освен дама лист не ни можеме да запамтиме друга карта така да многу јасно дека ќе биде дама лист :D
Иначе одлично сработено :)

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Ок ај остајте тролање на страна... АМА СТВАРНО НА КРАЈ СЕ ПОЈАВИ ТАА ЕБАНА ДАМА ЛИСТ! WTF?!?!?!?! o_O
па откако кажа запамтете една карта почна нели да го листа шпилот и малце поише се задржа на дама лист и си викам ај двојка каро ја ке ја запамтам за да не бидам следен :pos:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Незнам каков е триков, ама освен дама лист не ни можеме да запамтиме друга карта така да многу јасно дека ќе биде дама лист :D
Иначе одлично сработено :)
Едноставно.Ја меморираш последната слика од шпилот.Ја пуштив уште неколку пати да видам која е ‘финтата‘, пошо го видов џандарот од прва :)

O

onlya

Гостин
Едноставно.Ја меморираш последната слика од шпилот.Ја пуштив уште неколку пати да видам која е ‘финтата‘, пошо го видов џандарот од прва :)
Џандарот? Кај го виде? Да не мислиш на попот? :) Туку под здебеленово мислиш тие што ја замислуваат картата или на тој што го прави трикот? Пошто ние секако таа карта ја памтиме оти кога ги врти картите кај последната малку забавува :D барем така мене ми делува :D

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Џандарот? Кај го виде? Да не мислиш на попот? :) Туку под здебеленово мислиш тие што ја замислуваат картата или на тој што го прави трикот? Пошто ние секако таа карта ја памтиме оти кога ги врти картите кај последната малку забавува :D барем така мене ми делува :D
Да, на попот.Па после пуштив уште неколку пати да видам како сите виделе Q.Под здебеленото мислам на нас, гледачите на ‘трикот‘.Можда е снимката забавена на крај, ама поголем дел најверојатно ќе ја запамтат последната карта :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Тежок attention whore е типов - на факс ми е ...мада му пали тоа шо ги пцуе жените и ги ебе у анус/око/уво/не знам ти кај - паѓаат ко луди , алал да му е.

O

onlya

Гостин
Да, на попот.Па после пуштив уште неколку пати да видам како сите виделе Q.Под здебеленото мислам на нас, гледачите на ‘трикот‘.Можда е снимката забавена на крај, ама поголем дел најверојатно ќе ја запамтат последната карта :)
Може и така да биде но ризик е замисли не ја запамтат еве како на пример ти што си го запамтил попот. Се е местено и испланирано, не е тежок трикот за разлика од многу други само треба да си брз. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom